Nyt Dekra-dronecenter tilbyder onlinekurser

Private og professionelle, der vil flyve med droner, kan nu forberede sig til Trafikstyrelsens test med målrettede onlinekurser i et nyt dronecenter.

Interessen for at flyve med droner er stigende, og uanset om man er privat eller professionel, skal man bestå de samme onlinetest hos Trafikstyrelsen for at få sit lovpligtige dronecertifikat.

Det vil landets største private udbyder af transportuddannelser, Dekra, gerne hjælpe de mange drone-entusiaster med.

Dekra åbnede for få uger siden et dronecenter og tilbyder her to online-kurser, som på en let tilgængelig og underholdende måde introducerer brugerne til reglerne for droneflyvning og giver dem gode råd til, hvordan de bliver dygtige dronepiloter.

Kurserne forbereder målrettet brugerne til Trafikstyrelsens to online-test for dronecertifikat – henholdsvis testen A1/A3 og testen A1/A3 & A2 kombineret.

Bestemmer selv tempo og tidspunkt

For at gøre det så nemt som muligt for brugerne at passe kurserne ind i hverdagen har Dekra designet kurserne som online-selvstudier, hvor brugerne selv bestemmer det tempo, undervisningen skal foregå i.

Et kursus kan tage fra cirka to timer og varer lige så længe, en bruger finder nødvendigt, og brugeren kan gennemføre undervisningen, når og hvor det passer vedkommende bedst.

Dekra Dronecenter har udviklet sine onlinekurser på en moderne digital læringsplatform, som udover fleksibiliteten for brugerne giver mulighed for nye, innovative læringsformer, som gør stoffet nemmere at komme igennem.

Mange eksempler og øvelser

Dronecenteret har visualiseret teorien bag droneflyvning for at give brugerne en bedre forståelse af de komplicerede regler og gøre dem nemmere at lære.

Kurserne har speak hele vejen igennem og byder derfor ikke på så meget tekst, der skal læses. Undervisningen er pædagogisk bygget op med mange eksempler og øvelser, så brugerne efter den faglige gennemgang kan træne i at anvende den nye viden på en underholdende måde, uden at det er en test, der absolut skal bestås.

Brugerne får løbende feedback efter hver øvelse og kan selv gå til og fra de elementer, de gerne vil gøre mere ud af.

Læs også