Entreprenørgrej ind i varmen hos Heden

Heden Maskinforretning vil satse yderligere på entreprenørmaskiner sammen med den voksende have-/parkafdeling.

I den tidligere mejetærskerafdeling i den store værkstedbygning hos Heden Maskinforretning holder afdelingen for have- og parkmaskiner til. Her har værkfører Keld Mikkelsen og de tre faste værkstedfolk travlt med service af klargøring af have- og smaltraktorer, kirkegårdsmaskiner og plæneklippere sammen med en række andre maskiner til sektoren.

Men også minilæssere og minigravere til serviceeftersyn, herunder det lovpligtige sikkerhedseftersyn, tager værkstedsafdelingen sig af, og snart vil der komme endnu flere entreprenørmaskiner til, afslører sælger i have-/parkafdelingen, Glenn Nielsen.

- Foruden vor forhandling af Muli-One minilæssere forventer vi at få et agentur af større læssere, ligesom gravemaskiner fra 1 til 15 tons også er på vej. Vi har i forvejen tæt kontakt med både entreprenører, anlægsgartnere og landmænd, som benytter sådanne maskiner, og derfor vil vi nu udvide på entreprenørfronten.

Siden 2013

For Keld Mikkelsen og hans folk vil det give endnu mere flow året rundt, ligesom der også kan trækkes på medarbejderne i landbrugsafdelingen uden for deres sæson.

- Lige nu er det for os højsæson for vinterudstyr, blandt andet saltspredere, men ligeledes har vi klargøring af havemaskiner og robotklippere i et større antal til den forestående sæson, nævner værkføreren, der tilbage i 1977 startede hos den daværende langelandske MF-forhandler Knud Sørensen & Sønner, og siden er fulgt med til Heden Maskinforretning efter nogle år med den mindre afdeling i Rudkøbing.

Da Keld Mikkelsen i 2013 begyndte at tage den daglige tur fra bopælen i Lindelse til Midtfyn, var han sammen med en montør ene på værkstedet for have-/parkmaskiner, hvor Glenn Nielsen samtidig var startet som sælger. Siden er aktiviteterne vokset betragtelig og med yderligere fokus på entreprenørmaskiner ser han frem til endnu større travlhed på det specialiserede serviceværksted.

Læs også