På sin rette hylde

Maskinforretningen Rasmus Degn A/S ved Høng har taget deres nye tilbygning på 400 kvadratmeter i brug. Den skaber bedre overblik og øger udbuddet af materialer.

Det er ikke så længe siden, at den nye lagerplads blev klar til brug. Men hylderne bugner allerede nu af reservedele til brug for landbrugsmaskinerne. Foto: Henning K. Andersen Den nye tilbygning er i to etager. Her er Mads Degn fanget på trappen. Foto: Henning K. Andersen Sælger Mads Degn præsenterer den nye tilbygning hos Rasmus Degn A/S i Høng. Foto: Henning K. Andersen

For et års tid siden gik Vesti Olsen i gang med at udvide bygningsarealet hos Rasmus Degn A/S i Høng mellem Slagelse og Kalundborg. Det er en udvidelse, der kommer til at få positiv betydning for maskinhandleren, fortæller sælger Mads Degn.

Han har været godt tilfreds med selve opbygningsprocessen.

- Det er gået planmæssigt hele vejen igennem. Det tog godt nok noget tid at få byggetilladelsen, men for et lille år siden startede vi, og nu er det færdigt, siger han til LandbrugØst.

Tilbygning i to etager

Den 400 kvadratmeter store tilbygning, der er bygget sammen med de eksisterende bygninger, er bygget op med fladtag og er i to etager. Og det får en positiv betydning i hverdagen, vurderer den vestsjællandske sælger.

- Det skaber meget mere struktur, fordi tingene nu har sin rette plads. Det gør hverdagen meget nemmere. Desuden får vi meget mere til at ligge på lageret, siger Mads Degn og fortsætter:

- Vi har fået et væsentligt større plads til reservedele fra Amazone og Krone. Med den nye tilbygning har vi pladsen til det, så det er rigtig godt.

Ingen mangel på reservedele

En tur i de nye faciliteter afslører da også, at hylderne er godt fyldt op med forskellige reservedele, små maskiner og andre dele til blandt andet Amazone, Krone og dele til Valtra-traktorer, som maskinhandleren også forhandler.

Corona-pandemien har ikke påvirket tilførslen af reservedele i nogen nævneværdig grad, lyder det fra Mads Degn.

- Vi har faktisk overhovedet ikke været ramt af mangel på reservedele, hvilket vi selv er lidt imponeret over, siger han.

- Jeg kan kun komme i tanke om at der var én reservedel, det var lidt svært at få frem. Ellers har det bare kørt i olie. Og det gælder alle de mærker, vi arbejder med, slutter Mads Degn.

Læs også