Nye landbrugsdæk til specielle maskiner

To nye Mitas AGRITERRA 02 dækstørrelser til specielle landbrugsmaskiner

Mitas AGRITERRA-serien af radialdæk til nye landbrugsvogne inkluderer nu to nye størrelser - 620/40R22.5 og 620/75R26 - med AGRITERRA 02 mønster.

Disse to størrelser er primært designet til specielle landbrugsmaskiner og ikke udelukkende til vogne. Drivkraften bag begge disse nye dæk er efterspørgslen fra maskinproducenterne.

Størrelsen 620/40R22.5 er designet til mindre, bugserede landbrugsmaskiner såsom ballepressere, grønthøstere, spredere og lignende udstyr. Denne nye dækstørrelse er primært beregnet til det europæiske marked.

Den anden nye størrelse, 620/75R26, er resultatet af efterspørgsel fra det nordamerikanske marked og er beregnet til selvkørende skårlæggere til høst af forskellige typer afgrøder og græs.

Høj belastningsevne

De vigtigste fordele ved AGRITERRA-dæk er en høj belastningsevne og en hastighedsindeks på 65 km/t, hvilket på den ene side reducerer antallet af ture, der er nødvendig at køre.

På den anden side muliggør det en højere hastighed på vejen (hvor dette er lovligt), samtidig med at brændstofforbruget reduceres med op til 8 procent takket være lav rullemodstand.

Selvrensende dæk

Dækkene er velegnede til opgaver både på vejen og i marken. Takket være det åbne mønster i skuldersektionen har dækkene en selvrensende evne, hvilket resulterer i et fald på 17 procent af jord efterladt på vejen.

Disse egenskaber forbedrer landbrugskøretøjernes produktivitet betydeligt med deraf følgende positive indvirkninger på landmændenes indtjening gennem tids- og pengebesparelser.

AGRITERRA 02-dækserien blev oprindeligt lanceret på markedet i 2015 og omfatter nu 14 størrelser til fra 22.5” til 30.5”, og serien er i konstant udvikling.

Læs også