Græstrimmer på batteri til haven og parken

Uanset om det drejer sig om buske og blomsterblade, lige foran stakittet eller ved kanten af stier i haven, kan en græstrimmer nå svært tilgængelig grøn bevoksning og definere nemt græsarealer. Den nye, lette og batteridrevne Stihl FSA 30 kan nå alle de steder, plæneklipperen ikke kan nå, og hjælper med at holde haven i topform.

Græstrimmeren er som standard udstyret med trimmerhovedet PolyCut 3-2. Kniven kan også opbevares på græstrimmeren, og er dermed altid tilgængelig, så man hurtigt kan skifte. Pressefoto

Nu lanceres Stihl FSA 30, en batteridrevet græstrimmer til haveejere. Med en vægt på kun 2,3 kg – inklusive batteri og skæreudstyr – er FSA 30 det ideelle trimmer- og kratrydderudstyr til nem vedligeholdelse af haven. Trimmeren er også fleksibel i brug, da overgangen fra horisontalt arbejde til en kantskærer til snit tæt ved jorden kan ske hurtigt og uden brug af værktøj.

- Stihl FSA 30 er meget praktisk for brugere, som ønsker at klare havearbejdet hurtigt og nemt. Trimmerhovedet kan roteres 90 grader, og værktøjet kan bruges til alt fra trimning af græs til skæring af kanter, siger Mats Gustafsson, Product Launch Manager hos Stihl Norden, og fortsætter:

– Skaftets længde og håndtagets vinkel justeres til brugerens krop uden brug af værktøj. Kombineret med den lette vægt er dette med til at sikre ergonomisk havearbejde.

Nem udskiftning i haven

Græstrimmeren er som standard udstyret med trimmerhovedet PolyCut 3-2. Kniven kan også opbevares på græstrimmeren og er dermed altid tilgængelig, så man hurtigt kan skifte. For haveejere, der tit arbejder tæt på mure, vægge eller sten, er trimmertrådshovedet AutoCut C 3-2 det perfekte alternativ. Skiftet mellem PolyCut 3-2 og AutoCut 3-2 kan ske helt uden brug af værktøj.

Stihl FSA 30 drives af batteri fra batterisystemet AS. Dette kan også bruges til det øvrige haveudstyr i systemet, som f.eks. batterihækkeklipperen HSA 26 eller batterihåndsaven GTA 26. Batteriets energiniveau vises via fire LED-lamper på trimmeren.

Udvider forhandling

1. februar blev Carl Ras forhandler af Stihl og styrker dermed familievirksomhedens omfattende netværk af forhandlere i Danmark. Carl Ras findes i hele Danmark og bliver virksomhedens første landsdækkende grossist, som ikke er en enkeltstående forhandler.

– Det er vigtigt for os at samarbejde med en firmaprofil, der matcher STIHL i både det professionelle koncept og værdier. Carl Ras står også for høj kvalitet og har fokus på at gøre det nemmere for kunderne at komme godt fra start, siger Michael Nielsen, landechef hos Stihl Danmark.

For Stihl indebærer samarbejdet yderligere synlighed for produkter som motorsave, batterisystemer, kædesave, græstrimmere, løvblæsere, hække- og plæneklippere samt tilbehør hos forbrugerne på det danske marked.

Før samarbejdet blev skudt i gang, blev 120 sælgere hos Carl Ras uddannet i Stihl-produkter og de tjenester, som virksomheden tilbyder.

Som autoriseret forhandler af Stihl giver Carl Ras kunderne adgang til 22 fysiske butikker over hele landet, den digitale løsning »Mit Carl Ras Univers« samt rådgivning og service fra et kundeservicecenter og over 40 eksterne konsulenter.

Carl Ras tilbyder lettilgængelig rådgivning og gør det nemt for kunderne at finde information og handle på deres foretrukne måde.

Læs også