bannerPos

Ny Bactocell Farm - uden krav om HACCP

Ifølge Lallemand Animal Nutrition er Bactocell Farm velegnet til at styre foderhygiejne i vådfoder, at hindre fejlgæring, udvikling af patogene bakterier og vækst af skimmel. Arkivfotos
27-06-2020 23:24

Fordelene er mange ved det netop lancerede produkt Bactocell Farm, et af dem er ifølge producenten, at det ikke kræver HACCP på gården.

Lallemand Animal Nutrition er klar med et nyt produkt - Bactocell Farm.

Bactocell Farm består af mælkesyrebakterien Pediococcus Acidilatici. Den er specielt udviklet til grise og kan bruges som tilskud eller tilsættes hjemmeblandet foder.

Der er tale om et tilskudsfoder, der ikke kræver HACCP på gården. Det består af 80 procent ren Bactocell, opblandet med calciumcarbonat og inaktiveret gær.

Det tilsættes med 125 gram pr. 1000 kg tørt foder i blandingen.

Ifølge Jens Peter Hansen fra Lallemand Nordic er Bactocell Farm velegnet til at styre foderhygiejne i vådfoder, at hindre fejlgæring, udvikling af patogene bakterier og vækst af skimmel.

- Samtidig er det med til at sikre maksimal udnyttelse af foderets energi og aminosyrer. Større tilvækst, bedre foderudnyttelse, højere leveringsprocent og reducerer problemer med slagsmål og halebid, lyder det endvidere fra Jens Peter Hansen om de mange fordele.

cab

 

 

Store indflytningsdag hos DLG

Forleden var det store indflytningsdag hos DLG-koncernen, hvor 250 medarbejdere rykkede ind i nyt domicil i Fredericia. Når flytningen og sammenlægningen i virksomheden er fuldendt efter sommerferien, vil 350 medarbejdere have deres daglige gang i det nye hovedsæde i Fredericia

S.D. Kjærsgaard idømt bøde

S. D. Kjærsgaard er idømt en bøde på 100.000 kroner for at have bestukket den kommunale topchef i Aarhus Kommune, skriver Aarhus Stiftstidende.

LandboNords generalforsamling blev også digital

Torsdag aften afholdt LandboNord generalforsamling digitalt. Her var budskabet blandt andet, at hverken forretning eller forening har ligget i dvale under COVID-19 nedlukningen af Danmark.

To par skadedyrsbekæmpere er flyttet ind hos landmand på Mols

Hvad gør man, når en ellers velkommen gæst, kvitterer for gæstfriheden ved at gylpe på gulvet og skide ned ad væggen? Så bygger man dem en bolig. Det gjorde landmand Jørgen Ivar Mikkelsen fra Mols, som nu har hele to par økologiske skadedyrsbekæmpere boende.

200 mio. kroner ekstra til et grønnere landbrug i 2021

I 2021 kan der komme flere minivådområder, mere ny skov og mere teknologi, der gør landbruget grønnere. Det er resultatet af regeringens beslutning om at overføre syv procent af den direkte landbrugsstøtte i 2020 til grønne tiltag i landdistriktsprogrammet fra 2021 og frem.

Stille hvedeeksportmarked

Investeringsfondene satte sig på hænderne forud for forlænget weekend i det amerikanske. Argentinsk sojaindustri lider.

Godt år for Gråkjær

Entreprenørvirksomheden Gråkjær har travlt med at projektere og opføre en lang række projekter i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, og virksomheden har lagt strategien for fremtiden ud fra et marked, der ser positivt ud. Dog med coronakrisen som en joker i branchen.

Udstillere glæder sig til Agromek

Blandt udstillere på Agromek ’21 er der store forventninger til igen at kunne møde landmændene på messestandene.

John Deere sælger SABO til Mutares

John Deere har meddelt, at der er underskrevet en aftale om at sælge SABO Maschinenfabrik til Mutares SE & Co. Overdragelsen er betinget af lovmæssig godkendelse af Federal Cartel Office Bundeskartellamt i Tyskland.

Nyt koncept afløser årets Svinekongres

Landbrug & Fødevarer Svineproduktion og Seges Svineproduktion står bag nyt koncept, som afløser årets Svinekongres. Men fokus på faglig viden og netværk bliver – næsten - lige som det plejer.
Side 1 af 1871 (37411 artikler)Prev1234567186918701871Next