bannerPos

Ny Bactocell Farm - uden krav om HACCP

Ifølge Lallemand Animal Nutrition er Bactocell Farm velegnet til at styre foderhygiejne i vådfoder, at hindre fejlgæring, udvikling af patogene bakterier og vækst af skimmel. Arkivfotos
27-06-2020 23:24

Fordelene er mange ved det netop lancerede produkt Bactocell Farm, et af dem er ifølge producenten, at det ikke kræver HACCP på gården.

Lallemand Animal Nutrition er klar med et nyt produkt - Bactocell Farm.

Bactocell Farm består af mælkesyrebakterien Pediococcus Acidilatici. Den er specielt udviklet til grise og kan bruges som tilskud eller tilsættes hjemmeblandet foder.

Der er tale om et tilskudsfoder, der ikke kræver HACCP på gården. Det består af 80 procent ren Bactocell, opblandet med calciumcarbonat og inaktiveret gær.

Det tilsættes med 125 gram pr. 1000 kg tørt foder i blandingen.

Ifølge Jens Peter Hansen fra Lallemand Nordic er Bactocell Farm velegnet til at styre foderhygiejne i vådfoder, at hindre fejlgæring, udvikling af patogene bakterier og vækst af skimmel.

- Samtidig er det med til at sikre maksimal udnyttelse af foderets energi og aminosyrer. Større tilvækst, bedre foderudnyttelse, højere leveringsprocent og reducerer problemer med slagsmål og halebid, lyder det endvidere fra Jens Peter Hansen om de mange fordele.

cab

 

 

Anden etape af massescreening bliver nu sat i gang

Sidste år blev den første del af en massescreening af grundvandet gennemført. Nu kommer den næste del, hvor grundvandet skal undersøges for cirka 100 pesticider og nedbrydningsprodukter.

Danish Crown møder kritik af klimakampagne

Forbrugerrådet Tænk og tænketanken Concito er gået Danish Crowns store reklamekampagne om det klimavenlige svinekød efter i sømmene og finder den vildledende.

Tyskland bygger hegn til Polen efter tre nye ASF-tilfælde

Brandenburg bygger et hegn ved grænsen til Polen for at afværge ASF-smittefare.

Høj aktivitet - men lave minkpriser

Årets sidste minkauktion er i fuld gang hos Kopenhagen Fur, og selv om priserne er på et lavt niveau, er der glæde over aktiviteten hos bestyrelsesformand Tage Pedersen.

Danva svarer igen på spildevandskritik: - Gammeldags tænkning

Kritikken af, at spildevand fra rensningsanlæg og overløb påvirker fjordene med store mængder organisk stof, er forfejlet, mener Danva, der er interesseorganisation for de danske drikkevands- og spildevandsselskaber.

- Vi har været naive og gået glip af rigtig mange penge

Knap 1.000 leverandører af biogas har samlet sig i en ny, landsdækkende forening. Dermed får leverandørerne et mere ligeværdigt forhold til de store energiselskaber, som de forhandler kontrakter med, mener foreningens formand Erling Christensen.
Side 1 af 1929 (38577 artikler)Prev1234567192719281929Next