Ny online markedsplads

Start-up-virksomheden Maykers lancerer ny online markedsplads for landbrugsudstyr og dyrefoder.

En ny e-handelsportal for landbrugsudstyr under navnet Maykers.com er nu tilgængelig for alle danske landmænd.

Det skriver virksomheden Maykers i en pressemeddelelse.

- Vores vision består i at skabe en platform, hvor både landmænd og forhandlere kan samles for at udveksle produkter, viden og services. Med fokus på teknologisk ekspertise ønsker vi at skabe et nyt online landbrugsfællesskab, indtil videre i form af en online markedsplads, hvor danske landmænd får direkte adgang til lokale og globale forretningspartnere, står der i meddelelsen.

Og selvom platformen fortsat er under udvikling, har siden allerede et katalog på over 500.000 produkter fra mere end 500 forskellige mærker. 

Sidens samarbejdspartnere tæller blandt andet Kramp, Kersia og Trouw Nutrition, samt lokale samarbejdspartnere som Unitron, Lyngfeldt og Sivertsen.

Vil gøre livet lettere

Jerome Hermans, medstifter af Maykers, håber på, at e-handelsportalen kan skabe grobund for, at landmændene kan fokusere på at drive et effektivt landbrug og en succesfuld forretning.

- I dag er landmænd ofte bundet af komplekse og uigennemsigtige langtidskontrakter, og det gør det svært for dem at optimere deres forretning. Landmænd skal forholde sig til en stadigt stigende mængde regler og regulativer, samtidig med at branchen er presset økonomisk, siger han, og tilføjer:

- Maykers.com vil udforske nye måder at gøre tingene på og skabe en åben platform for landmænd og deres forretningspartnere, hvor gennemsigtig og fair forretning kan finde sted. Vi gør livet som landmand lettere.

Brugbart

Og spørger man Mathias T. Mørup, der arbejder hos gårdejer Christen Hessellund Mørup, rammer forretningsplatformen lige ned i et stort behov i branchen:

- Maykers' koncept er noget, vi har brug for i dansk landbrug. I dag er det som landmand nødvendigt at besøge flere steder for at finde de produkter, vi skal bruge til bedriften. På Maykers.com kan vi nu finde alt på ét sted, siger Mathias T. Mørup.

Maykers.com har indtil videre 150 globale og lokale forhandlere, og arbejder fremover på at indgå i endnu flere samarbejdsaftaler.

db
 

Læs også