- Vi vil være de bedste

Kundepleje, gode anbefalinger, et omfattende produktprogram og kvalitetsreparation af alle kundemaskiner, er nøgleord for Fyns Minitraktor.

For indehaverne af Fyns Minitraktor, Finn Gustavsen og Henrik Larsen, handler det ikke om at være de billigste, men de bedste indenfor maskiner til have- og parksegmentet.

- Vi er en gammeldags forretning, der forhandler og servicerer det, som kunderne har brug for. Vi har ingen nethandel, netop for at have tæt berøring med alle kunder.

- Vi lever nemlig gode anbefalinger, af god kundepleje og afviser ingen. Tværtimod skal alle have en god behandling, og vi sælger eller skaffer alt, ligesom vi også reparerer alle maskiner, forsikrer Finn Gustavsen.

Købte en maskine – og forretningen

Som pensioneret installatør fra Als overtog han i 2016 Fyns Minitraktor, da han var flyttet til Østfyn og havde købt en plæneklipper af den mangeårige ejer Jens Jørgen Viby, der ønskede at afhænde forretningen. Derfor endte det også med købet af virksomheden.

Året efter blev ejerskabet delt med Henrik Larsen, som havde været medarbejder på stedet siden 2002.

- Vi har ingen mål om at forhandle store traktorer og maskiner, men holder os til – som virksomhedens navn indikerer – til minitraktorer og nedefter.

På havesiden er plæneklippere og nu især robotklippere en stor aktivitet. Men også havefræsere sælges og repareres i stor stil, ikke mindst efter coronaen har fået endnu flere til at dyrke egne grøntsager.

Inden for skovartikler sælges motorsave, kløvere og flishuggere samt alt andet indenfor skovudstyr.

Fyns Minitraktors primære forhandlinger er Stiga, Husqvarna og Jonsered, som i sidste år blev integreret i Husqvarna. I det store program hører også produkter fra Echo, Solo, Texas, Cramer, Cub Cadet med flere.

Læs også

Amerikansk storspiller skal lede R&D-teamet hos DLF
Nordjysk firma bliver distributør af LED-lys
Sagro ansætter ny kommunikationschef
Agrointelli får ny bestyrelsesformand
Udvidelse af direktionen: Nordjysk fødevarevirksomhed får ny finansiel direktør
Coop skal rådgive EU om kemi