Film skal tiltrække dygtige servicefolk

Maskinforretningen Valtec går nye veje for at skaffe traktormontører – har lavet egen jobannonce som film

Anita Juul og Søren Ebbesen tager interesserede ansøgere med rundt på virksomheden i præsentationsvideoen.

Det er vanskeligt at skaffe flere traktormontører for mange maskinforretninger, og hvis man som Valtra-specialisten Valtec løbende forøger salget og produktprogrammet, kan manglen på dygtige servicefolk blive en flaskehals.

Det er en af årsagerne til, at man hos Valtec er gået til filmen og har fremstillet en jobannonce som film. Den fortæller om ansøgernes eventuelt kommende arbejdsplads og præsenterer nogle af de nye kolleger – alt sammen i en ligefrem stil og med et humoristisk glimt i øjet.

Det er eftermarkedschef Anitta Juul og værkfører Søren Ebbesen, der står bag filmen.

- Vi har en ambition om at yde kunderne god service, og når arbejdsopgaverne bliver flere, kræver det også, at vi får et større serviceteam, fortæller Søren Ebbesen, der i filmen viser rundt på værkstedet og fortæller lidt om opgaverne.

Velkomsten og afslutningen står Anitta Juul for. Hun har det overordnede ansvar for hele eftermarkedsområdet i Valtec- og TBS-forretningerne.

- Vi har rigtigt mange lærlinge og prøver i det hele taget at være bevidste om at tiltrække dygtige servicefolk, men der er mangel på dem, så nu prøver vi at gå lidt utraditionelt til værks, og ser om det har effekt, siger hun.Hvis ikke man prøver, sker der jo i hvert fald ikke noget, siger hun..

Nysgerrige kan se filmen på www.valtec.dk

Læs også