Land og Fritid har overtaget Vejle Specialfoder

DLG-koncernens detailkæde Land & Fritid overtog pr. 1. september Vejle Specialfoders tre afdelinger i Vejle, Fredericia og Billund.

Detailkæden Land & Fritid har overtaget familieforetagendet, Vejle Specialfoder, som har tre afdelinger i det midt- og østjyske.

- Jeg er stolt over, at Land & Fritid har fået muligheden for at overtage en så velfungerende kæde som Vejle Specialfoder. Vi går meget ydmyg til opgaven, og vi vil gøre os umage for fortsat at kunne yde den bedste service til alle de loyale kunder, som har handlet i afdelingerne over en årrække, siger kædedirektør i Land & Fritid, Erik Dalsro Jørgensen

Det var Jens Studskjær, der for cirka 30 år siden stiftede Vejle Specialfoder på Sydhavnen i Vejle, hvor han åbnede butikken, da DLG lukkede sin daværende afdeling.

Dermed sluttes ringen når Land & Fritid, som er ejet af DLG-koncernen, vender tilbage til Vejle, mens de samtidig overtager afdelingerne i Billund og Fredericia.

Brian Studskjær, som er direktør og anden generation i Vejle Specialfoder siger om overtagelsen:

- I Vejle Specialfoder har vi altid sigtet efter at kunne tilbyde et højt fagligt niveau og en god kundeservice. Det er nogle værdier som Land & Fritid også står for, og derfor er jeg også glad at kunne overdrage vores aktiviteter til dem. Det er et perfekt match."

Fordel for begge parter

Brian Studskjær tilføjer, at han gennem længere tid har ønsket at få mere tid til familien - og det bliver der mulighed for nu.

Land & Fritid, som servicerer alt inden for ´livet på landet´, har i længere tid ønsket at stå stærkere i det midt- og østjyske, og med overtagelsen af Vejle Specialfoder bliver det ønske en realitet.

- Over de seneste år har vi oplevet en markant vækst i salget af vores sortiment over hele landet. Derfor er det også en naturlig udvikling, at vi nu opruster og investerer i fremtiden ved at overtage Vejle Specialfoders afdelinger i Vejle, Billund og Fredericia. Dermed kommer vi tættere på kunderne i området, og det er en mulighed, vi har ledt efter i et stykke tid, siger Erik Dalsro Jørgensen.

I foråret annoncerede Land & Fritid, at kæden vil åbne en butik på Vejlevej i Fredericia, og det skete den 1. september - samtidig med overtagelsen af de tre butikker. Land & Fritid vil i første omgang videreføre Vejle Specialfoders butik på Snaremosevej i Erritsø, men på sigt vil denne blive lukket.

Butikkerne i Vejle og Billund vil blive videreført som hidtil, ligesom at alle medarbejdere i Vejle Specialfoder følger med over i Land & Fritid.

Læs også