Har du en generator stående i kælderen?

L&F Centrovice støtter indsamling af generatorer til Ukraine og opfordrer alle, der har en generator stående, de ikke bruger, til at donere den.

Krigen hærger fortsat i Ukraine, og de ukrainske borgere har bedt om hjælp for at klare sig igennem vintermånederne. Mange steder står de uden el, varme og vand, fordi Rusland har ramt deres infrastruktur. L&F Centrovice støtter derfor den indsamling af generatorer, Rotary Odense har startet, i håb om at kunne sende rigtigt mange generatorer til de krigsramte områder i Ukraine.

Udfordring taget godt imod

- Krigen er fortsat i gang i Ukraine og flere steder har krigen ramt de ukrainske borgere hårdt. Det er de blandt andet, fordi deres infrastruktur mange steder er ødelagt. Infrastrukturen sikrer normalt, at borgerne har el, varme og vand. Det kan derfor blive en både mørk og kold vinter for ukrainerne, siger Torben Povlsen, formand for L&F Centrovice, og understreger, at opfordringen om at donere generatorer er blevet taget positivt imod blandt medlemmerne, men at de håber, at kunne få endnu flere med.

- Det vi ser i Ukraine, er en tragedie. Hvis vi har mulighed for at hjælpe ukrainerne, gør vi gerne det. Jeg har selv en generator stående, som jeg ikke længere bruger. Så den skal doneres. Jeg håber det kan inspirere andre til at gøre det samme, siger Torben Povlsen.

Du kan hjælpe

L&F Centrovices rækker ikke kun ud til foreningens egne medlemmer. Torben Povlsen håber, at indsamlingen kan nå ud til flere personer.

- Jo flere generatorer vi indsamler, jo bedre. De har virkelig brug for dem dernede. En ting er, at de skal kæmpe mod Rusland, men hvis de også skal kæmpe mod vinteren, får de det svært. Derfor er indsamlingen åben for alle, som gerne vil donere generatorer, lyder det fra formanden.

Hvordan hjælper man?

Har du en generator stående, som du ikke længere bruger? Så har du mulighed for at gøre en forskel. For at donere din generator skal du sende en mail til Jørgen Skov Nielsen på jsn@velas.dk hvor du oplyser:

- Hvor mange generatorer du vil donere

- Dit navn

- Dit telefonnummer

Læs også