HKScan vinder pris for sit sociale ansvar

HKScan Denmark, der producerer Danmarks ældste kyllingebrand Rose Kylling, er netop kåret som vinder af CSR People Prize 2023 for virksomhedens indsats for at sikre mangfoldighed og inklusion på arbejdspladsen.

Med i konkurrencen var blandt andre Danfoss.

- Jeg er på vegne af hele HKScan enormt stolt af denne pris. Vi har altid følt en urokkelig forpligtelse til at støtte og udvikle vores medarbejdere og støtte op om lokalområdet. Sikkerhed, mangfoldighed og inklusion har ligget i vores virksomheds DNA, lige siden Marie Pedersen grundlagde Vinderup Fjerkræslagteri for over 70 år siden. Derfor er det en kæmpe ære at vinde denne pris, som netop indrammer det, vi arbejder meget med i udviklingen af vores virksomhed, siger Tommy Nielsen, produktionschef hos HKScan Denmark.

Støtter mennesker på kanten

HKScan Denmark har gennem mange år ansat og støttet mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. Cirka 10 procent af medarbejderne kommer fra kanten, og 42 procent af de ansatte har en anden etnisk baggrund end dansk.

Sidste år modtog virksomheden Arbejdsmiljørådets Arbejdsmiljøpris for dens indsats for at reducere antallet af arbejdsulykker.

Prisen i kategorien »virksomheder over 250 medarbejdere« blev overrakt ved en ceremoni i Turbinehallerne i Aarhus i sidste uge.

Læs også