bannerPos

DLG modtager erhvervspris

Fra venstre: Borgmester, Jacob Bjerregaard, bestyrelsesformand i Business Fredericia, Bent Jensen, erhvervsdirektør i Business Fredericia, Kristian B. Drejer og koncernchef i DLG, Kristian Hundebøll
15-01-2020 20:31

DLG modtog tirsdag aften Business Fredericias Erhvervspris 2019 ved den årlige nytårskur i byen.

DLG bliver tildelt prisen på grund af de investeringer, der er foretaget i byen, som har stor betydning for Fredericia nu - og i fremtiden.

Kommunens erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer begrundede blandt andet prisen med en samarbejdsaftale med Jobcentret og brandingen af Fredericia som et godt sted at være virksomhed.

- Vinderen har i den grad valgt at inkludere Fredericia i deres store, men også meget spændende transformation, da de valgte at flytte hovedkontor fra København til Fredericia, sagde Kristian Bendix Drejer, før han annoncerede DLG som vinder af prisen.

 Sammen med erhvervsprisen modtog DLG en check på 10.000 kr., som koncernen har valgt at donere til Ungdommens Røde Kors i Fredericia.

- Vi vil gerne give noget tilbage til det lokalsamfund, der har taget så godt imod os, og vi håber, at pengene kan komme børn og unge i byen til glæde og gavn," sagde koncernchef i DLG, Kristian Hundebøll.

SLF lander millionoverskud

En fokuseret indsats på kerneområdet landbrug og andre tiltag betyder, at SLF kan fejre 20-års jubilæum med et overskud på 3,4 millioner kroner i seneste regnskabsår.

Foder til problemfri fravænning og høj tilvækst

Jeppe Sørensen har siden bedriftens start i 2017 fodret smågrisene med Primefeed fra før og efter fravænning. Og selvom han har prøvet alternativer, er han altid vendt tilbage til foderkonceptet.

Kampen om de danske vandløb

Den augustdag i 2018 gjorde Åge Knudsen bare det, han og familien altid havde gjort, når jorden blev for våd. Det skulle have været hurtigt overstået, men involverer nu både politi, kommuner, naboer og advokater.

Faunastriber kan opretholde EU-hektarstøtte på lige fod med efterafgrøder

Landmændene kan så dyrevenlige blomster og planter og stadig få den såkaldt grønne støtte fra EU’s landbrugskasse.

Faunastriber breder sig som ukrudt

Sidste år fordoblede landmænd i Herning-Ikast Landboforening deres areal til at fremme biodiversiteten på dyrkede arealer.

Vi bliver taget alvorligt

Pløjefri dyrkning og Conservation Agriculture bliver stadig mere udbredt af mange gode grunde, og som virkemidler kan de en masse, som i de kommende år vil fylde meget mere både fagligt og politisk, lød det på FRDK's generalforsamling 27. februar på Fyn.

Højt at flyve, dybt at falde

Jeg bliver nød til at vende aktiemarkedet igen, for anden gang i denne uge. Spredning af Coronavirus har sat gang i et historisk kursfald på de store aktie-index i denne uge og det er ikke slut endnu.

Kombinerer stordriftsfordele med lokal forankring

De seneste år har man jævnligt kunne læse, at TBS Maskinpower med base i Starup ved Grindsted har ekspanderet og udvidet deres salgsområder for henholdsvis Fendt og Valtra.
Side 1 af 1783 (35647 artikler)Prev1234567178117821783Next