Farma Nordic i nyt partnerskab

Den store amerikanske virksomhed Arm & Hammer Animal and Food Production har indgået et nyt partnerskab med Farma Nordic om distribution af produkter til husdyrproduktionen i Danmark.

Farma Nordic, der er etableret i Aarhus, sælger produkter til køer, svin og fjerkræ. Distributøren vil fra starten fokusere på at sælge fodertilskudsprodukterne Bio-Chlor og Celmanax og senere introducere flere produkter.

Bio-Chlor udvikler bakterievæksten i vommen hos goldkøer, og dermed forbedres produktionen af metaboliserbar protein, så mængden af essentielle aminosyrer bliver højere. Det øger også tørstofoptagelsen samtidig med, at det mobiliserer calcium til beskyttelse af mælkefeber. Celmanax tilfører produktet Refined Functional Carbohydrates til at styrke dyrenes immunforsvar og robusthed mod udefra kommende stress. 

Farma Nordic vil sælge Arm & Hammer-produkterne via grovvarebranchen og premixproducenter til mælke-, svine- og fjerkræproducenter. 

- Vi er glade for muligheden for at kunne tilbyde disse gennemprøvede produkter til yderligere at forbedre resultaterne i husdyr produktionen, siger Henrik Jensen, Farma Nordic´s salgs og markedschef. 

Læs også