Willy Møller

Virksomhedsrådgiver, Agri Nord

Lørdag den 1. august har Willy Møller, Postbakken 18, Farsø, været ansat i Agri Nord i 25 år. Willy Møller er virksomhedsrådgiver med speciale i selskaber, skat, generationsskifte og omstruktureringer. Han er desuden meget brugt i krise-sager og er en aktiv del af det interne arbejde i Agri Nord med kvalitetssikring med mere.

Han har en lang karriere bag sig indenfor skatteområdet og er både uddannet skatterevisor og registreret revisor. Han er oprindeligt udlært på skattekontoret i det daværende Farsø Kommune og har blandt andet arbejdet med skattesystemer for Kommunedata i Odense. Willy Møller har desuden i en årrække arbejdet med at optrævle forskellige former for økonomisk kriminalitet, herunder selskabstømmersager.

Willy Møller har haft 25 meget spændende år i Agri Nord og betragter sit job som en hobby, og det er et stort privilegium, siger han.

Privat bor han sammen med sin hustru i Farsø. Parret har tre børn og to børnebørn, og der er et barnebarn mere på vej. I sin fritid er Willy aktiv som næstformand for Det Konservative Folkeparti i Vesthimmerland, kasserer i Aars Skakklub og selv aktiv spiller og dommer. Han har stenhuggerkursus, og skal der laves håndværksarbejde på huset, klarer han det selv.

Er der tid tilovers tager Willy en tur på motorcyklen eller ud at fiske. Han tager af og til også harmonikaen med hen på et plejehjem for at underholde de ældre.

Jubilæet fejres internt med kollegaerne både i Aalborg og Hobro, hvor han har arbejdsplads begge steder.

Side 1 af 47 (1107 artikler)Prev1234567454647Next
NEJ

Lokalaviser

Mere fra L-MedieHus

Køb abonnement på Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Få overblik over vores nyhedsbreve

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Følg os på de sociale medier

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.