Jens Chr. Obel

Chefrådgiver Skat, LandboNord

Jens Chr. Obel bliver ny chefrådgiver i LandboNord

LandboNord styrker nu sin position som en af landets førende indenfor skatterådgivning til landbrugsvirksomheder med ansættelse af chefrådgiver Skat, Jens Chr. Obel.

- Vi er glade for at byde Jens Chr. Obel velkommen tilbage til LandboNord, hvor han vil indgå i vores stærke hold af skatterådgivere. Her omsætter vi komplicerede skatteregler til praktisk rådgivning og gode løsninger for vores kunder, siger chefrådgiver i LandboNord, Jesper Frisgaard.

Jens Chr. Obel har arbejdet med skat og skatterådgivning i mange år. Han har arbejdet i skatteafdelingen i private revisionsvirksomheder, og har stor erfaring i undervisning og foredrag om skat.

Til daglig vil LandboNords kunder møde Jens Chr. i forbindelse med rådgivning og gennemførelse af generations- og ejerskifte af landbrugsvirksomheder. Derudover kan Jens Chr. bistå med rådgivning om etablering af selskabsstrukturer for landbrugsvirksomheder, samt anden generel skatterådgivning.

Udover skatterådgivning er LandboNord en rådgivningsvirksomhed, der rådgiver fødevareproducenter indenfor planteavl, økonomi/regnskab, miljø, husdyrproduktion, jura, IT, HR og socialområdet. LandboNordkoncernen har, udover kontoret i Brønderslev, hvor Jens Chr. Obel kommer til at arbejde ud fra, også kontorer i Fjerritslev og Randers.

Side 1 af 78 (1853 artikler)Prev1234567767778Next

Landmænd kan træffe bedre beslutninger ved at opsamle og udnytte data

Seges Svineproduktion, Avl & Genetik, har taget IT-værktøjet »LMT« i brug til beregning af avlsindeks. Arkivfoto: Tenna Bang

Nyt IT-værktøj giver nye muligheder i avlsudviklingen

Som de første i verden har Seges Svineproduktion, Avl & Genetik, taget IT-værktøjet »LMT« i brug. Ifølge Svineproduktion.dk åbner det for helt nye muligheder for DanBreds avlsudvikling.

Der er sat 40 millioner kroner af til ordningen Økologisk investeringsstøtte 2021, og ansøgere kan få tilskud til 40 procent af en fastsat sats for deres investering. Arkivfoto: Camilla Bønløkke

Ny tilskudsordning til økologer

Danish Crown sænker vægtgrænsen med 3 kg fra uge 11 på grund af påsken. Arkivfoto

Danish Crown sænker vægtgrænserne op til påske

Nogle medarbejdere udfører alle opgaver til punkt og prikke, mens det andre steder kan være en god idé, at ejeren laver et ugeskema over hvilke opgaver, der skal udføres og hvem der har ansvaret. Sådan lyder ét af rådene i nyhedsbrevet fra SvineRådgivningen. Arkivfoto

Systematik og motivation er vigtig i medarbejderens hverdag

Seges Svineproduktion, Avl & Genetik, har taget IT-værktøjet »LMT« i brug til beregning af avlsindeks. Arkivfoto: Tenna Bang

Nyt IT-værktøj giver nye muligheder i avlsudviklingen

- Hvis råproteinforsyningen bliver begrænsende for ydelsen, ligger der en mulighed i tilsætning af vombeskyttede aminosyrer til foderet, siger produktchef ved Vilomix Jesper Madsen.

Vombeskyttet aminosyrer kan dække den højtydende malkekos behov

17 procent råprotein er tilstrækkeligt for at sikre både høj mælkeydelse, sundhed og reproduktion. Sådan lyder det fra Louise Foged Kornfelt, som er afdelingschef ved Kvægrådgivningen Danmark.

Råproteinindholdet kan sænkes uden at gå på kompromis med ydelsen

Anbefalingen fra Landbrugsrådgivning Syd er, at både store og små bedrifter får hjælp til at sætte fokus på bæredygtigheden.

Er din kvægbedrift bæredygtig?

Gaucho WS 70 er et insektmiddel, der anvendes ved pillering af bederoefrø for beskyttelse mod skadedyr i den første del af vækstsæsonen. Foto: Jørgen P. Jensen

Igen muligt at bejdse roefrø med Gaucho WS 70

- Økologer anvender allerede efterafgrøder i et omfang langt ud over det pligtige areal og med disse nye regler bliver det enklere at lægge en sammenhængende markplan, siger Claus Østergaard. Foto: Økologirådgivning Danmark

Økologer: Bælgplanter er en stor gevinst som efterafgrøder

- Muligheden for at bruge bælgplanter i efterafgrøderne åbner for, at flere økologiske planteavlere kan lave brødhvede, grynhavre og andre kvalitetsafgrøder, der kan afsættes til bedre priser end foderkorn, lyder det fra Økologirådgivning Danmark.

Hvide rødder i græs indikerer, at væksten er i gang. Foto: Anders Christiansen, Velas

Vent med gyllen lidt endnu

- Jeg er sikker på, at vi vil opleve, at de politiske vinde i den kommende tid vil blæse mere vores vej, fastslår Henrik Terp, formand for Foreningen for Reduceret jordbehandling i Danmark, FRDK, torsdag i sin beretning.

Forening for reduceret jordbehandling: Vi har løsningen, som samfundet efterlyser

Anders Smedemand Musse, planteavlschef hos Kolding Herreds Landbrugsforening, understreger, at en god ukrudtsbekæmpelse er afhængig af en strategi, hvor ukrudtet holdes i skak og som lykkes hvert år. Foto: Henriette Lemvig

En god ukrudtsbekæmpelse er meget andet end kemisk

- Hvis råproteinforsyningen bliver begrænsende for ydelsen, ligger der en mulighed i tilsætning af vombeskyttede aminosyrer til foderet, siger produktchef ved Vilomix Jesper Madsen.

Vombeskyttet aminosyrer kan dække den højtydende malkekos behov

De fleste danske foderrationer indeholder et for lavt indhold af Methionin og Lysin set i forhold til internationale anbefalinger. Vurderingen kommer fra Vilomix, som sætter spørgsmålstegn ved, om koens behov for Lysin og Methionin opfyldes i Danmark.

17 procent råprotein er tilstrækkeligt for at sikre både høj mælkeydelse, sundhed og reproduktion. Sådan lyder det fra Louise Foged Kornfelt, som er afdelingschef ved Kvægrådgivningen Danmark.

Råproteinindholdet kan sænkes uden at gå på kompromis med ydelsen

Hans Peter Hansen håber, at de danske landmænd i fremtiden bliver bedre til at tilpasse produktionen og dermed sikre en bedre mælkepris. Foto: KHL

Skær den dårligst betalte mælk fra

Sektordirektør Ida Storm og formand Christian Lund vil på mandag sige velkommen til årsmøde, på skærmen.

Årsmødet livestreames på mandag

Danish Agro Machinery holder »Claas by Night« på torsdag 4. marts kl. 19.30, hvor alle Claas-nyhederne bliver præsenteret af de danske produktchefer. Udsendelsen kan følges på Claas-Danmark Facebook-side eller på Danish Agro Machinerys hjemmeside.

Mød Claas live

Med et år 2020 og nu en start af 2021, der ikke indbyder til nogle af de vanligt kendte fysiske aktiviteter, har Danish Agro Machinery valgt at gå live med et særligt Claas-program torsdag 4. marts.

KSM Maskinservice har netop leveret nummer to maskine til KA Grus på Fyn – i alt 85 tons entreprenørmateriel på to måneder, en Hidromek HMK 640 WL-gummihjulslæsser, der er den første i Danmark.

Over 85 tons entreprenørmateriel leveret på to måneder

Administrerende direktør Henrik Kirketerp-Møller hos Samson Agrolize i Viborg lægger vægt på, der altid er et stort udvalg af brugte klargjorte gyllevogne i firmaets brugthal.

Samson Agrolize: Det går forrygende til trods for corona

De nye opdaterede hjullæssere fra New Holland i D-serien har nu 1.000 timers serviceintervaller, der giver en besparelse på op til 20 procent. Hjullæsserne leveres nu med overvågning af dæktrykket og en ny otte tommer touchskærm.

Hjullæssere opdateret

Ejendomsmægler

"Kærgård" flot ejendom med 9,2 ha.

4.200.000 kr.

  • Bolig : 238 m2
  • Grundareal : 9 ha

Ejendomsmægler

Kvæggårde

13.950.000 kr.

  • Bolig : 216 m2
  • Grundareal : 77 ha

Ejendomsmægler

Fritidsejendom med 4,989 ha

3.180.000 kr.

  • Bolig : 225 m2
  • Grundareal : 5 ha

Mere fra L-MedieHus

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.