Nye chefer i grovvareselskab

Mads Kristensen og Kaj Adler er pr. 1. februar ansat som henholdsvis indkøbschef og driftschef i Hornsyld Købmandsgaard.

Mads Kristensen, 32 år, er pr. 1. februar ansat som indkøbschef i Hornsyld Købmandsgaard A/S. Han får handel med råvarer og risikostyring som sit arbejdsområde og kommer til at arbejde tæt sammen med kollegerne i indkøbsafdelingen, salgsorganisationen samt foderproduktionen.

Mads Kristensen har 12 års erfaring fra den finansielle sektor, heraf de seneste 5,5 år i Jyske Banks handelsafdeling, Jyske Markets. Her har han beskæftiget sig med rådgivning af erhvervskunder, herunder også Hornsyld Købmandsgaard, inden for risikostyring af råvarer samt handel og analyse.

Derudover har han læst en HD med speciale i finansiering. Hans forældre har et kvægbrug, og Mads Kristensen har derfor et godt kendskab til branchen. 

Han bor med sin samlever og datter på godt 1 år i Svejbæk ved Silkeborg. Udover at tilbringe meget tid med sin familie bruges fritiden på at cykle på både landevej og i skov.

Ny driftschef

Derudover er Kaj Adler på 54 år pr. 1. februar ansat som driftschef i Hornsyld Købmandsgaard.

Kaj Adler får det overordnede ansvar for foder- og såsædsfabrikker, logistik og lagre.

Hans erfaring tæller blandt andet ledende stillinger inden for produktion hos Rockwool, Daka og Grundfos. Hans seneste job var som driftschef hos Danish Agro med ansvaret for flere foder- og såsædsfabrikker.

Kaj Adler bor med sin kone og søn i Vejle.

mip

Læs også