Landbrugs- og kulturrejse til Tyskland

LandbrugNord arrangerer i samarbejde med den erfarne rejseleder Poul Jensen en uges busrejse til Tyskland til september.

Du har nu muligheden for at komme med på en landbrugs- og kulturrejse til Tyskland, som LandbrugNord og rejseleder Poul Jensen arrangerer.
Der er fokus på både kultur og landbrug på turen, som varer fra den 22. til den 27. september.
Efter bussen har samlet alle de forventningsfulde rejsedeltagere op langs E45 ned gennem Jylland, er første stop på turen Nordeuropas største outletcenter i Neumünster. Her bruger vi tre timer i centeret med over 120 mærkevarebutikker, som primært sælger tøj. 
Herefter kører bussen mod Hamborg, hvor der vil være en tre timers guidet rundtur med dansktalende guide.

Besøg John Deere fabrikkerne

Søndag morgen starter i det royale hjørne med et besøg på Berleburg Slot, hvor HKH. Prinsesse Bennedikte af Danmark har hjemme. Slottet har blandt andet 15.000 hektar skov og betegnes som en af Tysklands største skovejendomme. Der vil blandt andet være en rundvisning på slottet. 
Bussen kører herefter mod Mannheim, hvor dagen slutter af med ølsmagning på et lokalt bryggeri.
Mandag starter på John Deere fabrikkerne i byen. Her vil der være en guidet rundvisning, som fortsætter på deres museum.
Herefter er der bedriftsbesøg på et planteavlsbrug.

Besøg det tekniske museum

Tirsdag er sat af til en heldagstur på det tekniske museum i Sinsheim. Det er et enormt stort og verdenskendt museum fyldt til bristepunktet med alt fra landbrugsmaskiner, sportsbiler og motorcykler til damplogomotiver, formel 1-legender og fly.
Det er blandt andet det eneste sted i verden, hvor man kan se Condordeflyet og det russiske Tuppelev-fly side om side.
Museet rummer også egen 3D-biograf, som bruger den nyeste 4k laserteknologi til at vise film ekstra skarpt på en stor skærm.

Mercedes-byen og traktormuseum

Efter et dejlige hvil natten over er benene klar til at indtage »Mercedes-byen« Stuttgart, hvor vi besøger det nye museum på 16.500 kvadratmeter. Museet er i ni niveauer og præsenterer en bilhistorie på 125 år, med over 160 køretøjer og 1.500 udstillinger.
De 125 års bilhistorie skylles ned med en vinsmagning.
Dagen efter går turen igen mod Danmark. På hjemturen besøger vi et traktormuseum, som primært viser tyske traktorer, men også nogle fra andre lande.
Vi rammer den danske grænse efter en oplevelsesrig tur omkring klokken 18.30
 

Læs også