Sagro cykler landet rundt for at sige tak til landbruget

Man er velkommen til at hilse på, hvis man møder Sagros rådgivere på farten i landskabet. Foto: Sagro.

Fra på fredag og henover de kommende uger vil en flok af Sagros rådgivere samt den administrerende direktør begive sig ud i det ganske land for at møde landmændene og sige tak for indsatsen gennem coronakrisen.

- De danske landmænd har produceret fødevarer til familien Danmark gennem hele coronakrisen, og det fortjener en stor tak. Vi kører ud på ruten, der går forbi en række af vores kunder og andre landmænd. Hvis vi spotter nogen, kører vi ind forbi, med lidt godt til ganen og en goodiebag med en farmerkop og speciallavede t-shirts, kage og lidt andet godt, fortæller Torben Jensen, der er direktør i Sagro.

Den første rute går fra Sagros hus i Holstebro til Sagro-huset i Herning. Herefter går turen til Billund og Esbjerg, og kongeetapen går fra Esbjerg tilbage til Holstebro, hvor Takke-Touren slutter på torvet, hvor der afholdes arrangementet »Landbruget kommer til byen«.

På den første etape vil HC Østergaard, der er borgmester i Holstebro også kigge forbi hos et par landmænd og sige tak for indsatsen.

Hvis man spotter feltet ude på landevejene lyder opfordringen, at man er mere end velkommen til at hilse på og få en gratis t-shirt.

Læs også