Fremtiden debatteres på biogasanlæg

Mandag den 8. november inviteres landmænd til debatmøde på Flemløse Biogas med deltagelse af både EU-, folketings- og kommunalpolitiker fra Venstre.

Kommunalvalget den 16. november nærmer sig. På landbrugsfronten får vælgerne en unik mulighed mandag den 8. november for at høre, hvordan Venstre ser på fremtiden for dansk landbrug, både indenfor EU-området, i Folketinget og på kommunal plan.

Det er landbrugsmægler Dan Gørtz, som er formand for miljø-, teknik- og planudvalget i Assens Kommune, der har taget initiativ til et debatmøde, som foregår på Flemløse Biogas i Flemløse klokken 15.00.

- Hvordan er tilstanden i dansk landbrug, og hvor bevæger det sig hen i de kommende år, lyder oplægget til mødet, hvor både Dan Gørtz, Erling Bonnesen, der er Venstres landbrugs- og fødevareordfører, samt EU-parlamentsmedlem Asger Christensen, alle har et indlæg.

Desuden er fynsk landbrug repræsenteret i panelet med Torben Povlsen, formand for Centrovice, samt Jørgen Stougaard, som er medejer af Flemløse Biogas.

Der er tilmelding forud for mødet til Dan Gørtz på dng@nybolig.dk eller telefon 66 11 77 55.

Læs også