Nordjyllands største outdoormesse

Messecenter Vesthimmerland er klar til Jagt & Udeliv 2022 – Jyllands største outdoormesse, som igen i år har trofæopmåling.

Er du friluftsmenneske med interesse for jagt, fiskeri og naturoplevelser, så er Jyllands største outdoormesse Jagt & Udeliv 2022 i weekenden den 26.-27. februar i Messecenter Vesthimmerland, Aars et besøg værd.

- Igen i år har vi som et af de helt store trækplastre, trofæopmåling på messen både lørdag og søndag, fortæller Marianne Poulsen, vicedirektør for Messecenter Vesthimmerland.

Messen får besøg af Nordisk Safari Klub, der begge dage vil opmåle trofæer, som publikum kan medbringe på messen.

Der vil være en stor udstilling med udstoppede dyr, blandt andet på standen med First Class Trophy i hal 1.

Jagt, fiskeri og fritid

Jagt & Udeliv 2022 er en messe for alle, der elsker naturen. Der er salg af jagt og safarirejser, stande med fiskeriforeninger, metaldetektorer, salg af ATV’ere og beklædning i helt stor stil. På messen er der desuden en udstilling med våben samt det sidste nye med optiske elektroniske sigtemidler blandt andet fra JAFI, Våbeneksperten og MB Jagt-Fiskeri-Fritid.

Ligeledes kan der hentes inspiration og købes udstyr til alle jagtformer, vildtkameraer, lokkefugle og meget mere.

Stor tilslutning

Jagt & Udeliv 2022 bliver messecenterets hidtil største Jagt- og Fiskeriudstilling til dato.

- Opbakningen til messen er gået over alt forventning. Vi får besøg af mere end 80 udstillere fra hele landet, der kommer for at give de jagt- og outdoor interesserede jyder syn for sagen, siger Marianne Poulsen.

Læs også