Byder velkommen til Danmarks største jagtmesse

Er du til jagt og udendørsliv er der rig mulighed i weekenden 1. – 3. april, hvor Jagt & Outdoor finder sted i Odense.

April måned skydes i gang med Danmarks største jagtmesse, der finder sted i weekenden 1. – 3. april i Odense Congress Center.

Her kan man opleve et helt enestående jagt-univers spækket med oplevelser og aktiviteter, herunder en af Danmarks største jagtrejseauktioner.

Desuden er der mulighed for at gå på opdagelse blandt spændende nyheder inden for jagtudstyr, jagthunde, outdoor aktiviteter, jagtrejser – og meget mere.

Danmarks Jægerforbund – med som altid

Jagt & Outdoor bliver igen med Danmarks Jægerforbund som udstiller og samarbejdspartner. Forbundet bidrager både til planlægningen af messen og med en stor stand til de mange tusinde gæster.

Danmarks Jægerforbund har været en del af Jagt & Outdoor i Odense så langt tilbage, de fleste kan huske – og derfor har aftalen også en ganske særlig betydning for arrangørerne på Odense Congress Center:

- Danmarks Jægerforbund har alle årene været en naturlig og stærk medspiller på Jagt & Outdoor. I Odense ønsker vi at være samlingssted for alle danske jægere: stedet, hvor vi mødes og deler fællesskabet omkring vores hobby og interesse, forklarer Jesper Tikiøb, projektleder på messen.

- Derfor har det også stor betydning, at Danmarks Jægerforbund er på plads til at informere, vidensdele og svare på spørgsmål fra vores mange gæster. Jagt & Outdoor har altid haft et højt fagligt niveau, og med Dansk Jægerforbund som udstiller og aktiv partner løfter vi den kommende messe til næste niveau.

Øget fokus på jagthunde

I år til Jagt & Outdoor øge fokus på jagthunde. Messen har nemlig fået tilknyttet en ekspertrådgiver for sit jagthundeområde, hvor man byder velkommen til opdrætter og træner Iben Pytlick.

Iben Pytlick er en kendt og særdeles velrenommeret hundetræner med mere end 20 års erfaring. Igennem de sidste 15 år har hun drevet firmaet Sporty Gundogs, der træner jagthunde – primært retrievere til jagt og markprøver.

Foruden jægere og hunde byder messen også på indslag og fokus på blandt andet naturformidling, jagtvåben og teknik, konservatormesterskab og meget mere.

Samtidig vil man kunne opleve godt 150 udstillere på messen, der altså finder sted fra fredag den 1. april til søndag den 3. april.

Læs også