Succesfuld sommercamp

Dalum Landbrugsskole har netop afsluttet endnu en vellykket sommercamp på afdelingen i Korinth.

Det har været store smil, hygge og læring, der har præget de sidste fire dage af sommerferien for i alt 63 unge mennesker i alderen 12 til 16 år.

63 er nemlig det antal deltagere, der i år var tilmeldt årets sommercamp, som Dalum Landbrugsskole for femte gang har afholdt på afdelingen i Korinth.

Sommercampen er for unge, der interesserer sig for landbrug, gerne vil møde nye kammerater og få en masse gode oplevelser helt tæt på dyr og maskiner. For at tilgodese deltagernes interesser er sommercampen delt op i FarmCamp og HorseCamp.

I år deltog knap 50 deltagere på Dalum FarmCamp, hvoriblandt der nemt kan være en del kommende landmænd.

Programmet var igen i år spækket med spændende aktiviteter, ligesom deltagerne i de fire dage også får ansvaret for pasning af skolens dyr.

På FarmCampen blev der etableret en minibondegårde med blandt andet mark, vandhul, gangsti, indhegning og hus til de ænder, som flyttede ind sidst på ugen. Det stillede høje krav til deltagernes evner bag rattet i blandt andet minigravere og minelæssere samt ikke mindst i værkstedet, hvor der blev bygget både andehus og sæbekassebiler.

Som en ny aktivitet fik deltagerne i år også mulighed for at prøve en skydesimulator og dermed teste deres evner som jæger.

 

I hestestalden havde deltagerne på Dalum HorseCamp besøg af blandt andet Fyens Køreselskab samt Linette Christensen fra Hestefornuft. Spændende og lærerig dag, hvor der både blev kørt hurtigt samt trænet springning i skolens store ridehal.

Læs også