Landbrugsskole viser mad og markrobot frem

Bygholm Landbrugsskole holder påskemarked lørdag den 25. marts, og fra skolen lyder det, at det bliver et påskemarked, hvor skolen vil sætte fokus på gode råvarer og god smag.

Gennem længere tid har skolens køkken og kokke arbejdet på at sætte råvarekvalitet og smag i fokus i det daglige køkken på skolen og i kursuscentret.

- Vi bruger enhver chance for at inddrage eleverne i madlavningen i skolens køkken, udtaler køkkenchef Jonas Bernhardt, der har et ønske om, at de kommende landmænd har forståelsen af, hvad gode råvarer er og af deres betydning for smag og sundhed og madspild.

På påskemarkedet bliver det derfor muligt at smage og købe forskellige pålægsvarer, pølser og røgvarer, forarbejdet at kød fra skolens egne dyr, ligesom det er muligt at møde andre lokale producenter af mad på markedet.

Men det er ikke kun mad, der kommer på menuen på påskemarkedet. Det vil nemlig også muligt at få et kik på markrobotten Farmdroid, når påskemarkedet løber af stablen lørdag den 25. marts klokken 10-14.

Læs også