bannerPos

Bioraffinaderianlæg indvies

Redaktionen

18-06-2019 16:52

På næste tirsdag, den 25. juni, indvies et nyt bioraffineringsanlæg, der forventes at blive centralt i udviklingen af en grøn, dansk proteinproduktion.

Det oplyser DCA – Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug, Aarhus Universitet

Samtidig holder universitetet en stor konference om cirkulær bioøkonomi.

- Omstillingen til cirkulær bioøkonomi rummer både et enormt erhvervsmæssigt potentiale og store gevinster for miljøet, klimaet og det bæredygtige samfund.

Konferencen, der hedder Circular Bioeconomy Days 2019, finder sted fra 25. til 27. juni på Aarhus Universitet i Foulum, Blichers Allé 20, 8830 Tjele.

Over 200 deltagere fra ind- og udland har tilmeldt sig konferencen.

Firmaer afholder »drop-in« maskindemonstrationer

Så er der mulighed for at afprøve den nye Fendt Vario 942 eller en Fendt Vario 724 i marken, samt se om Dal-Bo’s TriMax udfører et godt stykke arbejde i stubmarkerne.

Vinterklargøring af græsmarken

God overvintring af græsmarken afhænger både af vinteren og korrekt pleje i efteråret for at sikre en robust mark med potentielt højt udbytte til næste års græshøst.

Forbruget af zink er på rette vej

Seges Svineproduktion har i flere år haft fokus på at minimere forbruget af medicinsk zink med henblik på at finde alternative løsninger senest i 2022, når et forbud træder i kraft.

Fire nye traktorer fra John Deere

John Deere har udviklet fire helt nye traktorer i 6M-serien med højere niveauer af komfort, ydeevne, manøvredygtighed og udsyn.

Sima i nye klæder

Sima-udstillingen i Paris har ikke alene flyttet dato fra februar til november, men bliver også klædt i nye klæder fra 2020.

Lovende resultater med bæredygtig vandrensning

Virksomheden Envirolyte Technology står bag en naturlig vandrensningsløsning, der angiveligt viser positive resultater indenfor blandt andet tilvækst og fodereffektivitet i svineproduktionen.
Side 1 af 1634 (32666 artikler)Prev1234567163216331634Next