bannerPos

DLG-Feldtage udsat til 2021

DLG-Feldtage er udsat til 2021 i dagene den 8. til 10. juni.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
15-04-2020 12:52
Den kendte udstilling DLG-Feldtage bliver ikke afholdt i år, men udsættes til 2021 i dagene 8. til 10. juni i Gut Brockhof i Erwitte, Lippstadt, Nordrhein-Westfalen. DLG, der er arrangør af den store internationale udstilling DLG-Feldtage, har i samarbejde med deres rådgivere besluttet at udskyde den næste DLG-Feldtage til 2021 for at overholde myndigheders krav om beskyttelse mod yderlige spredning af coronavirus.

- Spredning af coronavirus og de restriktioner, som er givet af myndighederne, har tvunget os til at udsætte DLG-Feldtage 2020, siger Dr. Reinhard Grandke, adm. direktør for DLG.

- Beslutningen blev truffet i tæt samarbejde med vores rådgivere og udstillere. Vi beklager meget, at udstillingen ikke kan finde sted på de planlagte datoer i år. Sammen med vores medarbejdere, partnere og udstillere havde vi arbejdet hårdt på at arrangere en god udstilling, men den aktuelle situation gør, at det ikke kan lade sig gøre at afvikle DLG-Feldtage, forklarer han.

Øg udbyttet i marken med en behandlingsslutspurt

Man skal jævnligt gå sine marker igennem og se, om der er behov for en sidste behandling før høsten. - De sidste sprøjtninger er med til at give en bedre bundlinje, lyder det fra Kirsten Larsen, chefkonsulent i Velas Planteavl i Vissenbjerg.

Bedste svineafkast i 30 år

De danske svinebedrifter kom ud af 2019 med et gennemsnitligt driftsresultat på 3,7 millioner kroner, og en afkastningsgrad på 8,4 procent, viser tal fra Danmarks Statistik.

Juelsminde-halvøen under lup

Dialog med lodsejere skal udvikle As Vig

Økologer har masser af næringsstoffer

Økologer betaler prisen for de konventionelles landbrugspakke, lød det fra Økologisk Landsforening, da regeringen ville stramme udnyttelseskravet til husdyrgødning.

Majs med udfordringer

Majsen er under angreb både ovenfra og nedenfra efter et svært forår. For eksempel har råger hærget majsmarker i det sydlige Jylland, hvor landmænd har mistet adskillige hektar til fugle.

Porten til kvalitet

Vi er håndværkere, og vi gør det, vi er bedst til, siger indehaveren af Syddansk Portteknik, Kenneth Bruun Petersen, som har flere års erfaring i portbranchen.

Coronakrisen sætter fortsat sit præg på traktorsalget i Danmark

Eftervirkningerne fra coronakrisen har sat sine spor i leveringen af nye traktorer til det danske marked og juni måned er ingen undtagelse.

Er gården sikker for nysgerrige sommerbørn?

Mange danskere holder sommerferie i Danmark i år på grund af corona. Derfor vil der være ekstra mange børn og voksne fra byen, som gerne vil se, føle og lugte til livet på et moderne landbrug. For at give alle den bedste oplevelse opfordrer Topdanmark til, at landmænd kontrollerer sikkerheden på gården, før sommergæsterne kommer.

Lovgivning og klare regler skal skabe tillid til den tyske kødindustri

Danish Crown bakker uforbeholdent op om den tyske arbejdsministers planer om at forbyde underleverandører af arbejdskraft i den tyske kødindustri.

Fremragende nationalparkfotos premieret

Fire fremragende fotos fra Nationalpark Kongernes Nordsjælland er blevet premieret i en konkurrence med flere gode vinderbud.
Side 1 af 1873 (37451 artikler)Prev1234567187118721873Next