Det gode liv på landet i fokus på dyrskue

Den 26. maj byder LandboNord velkommen til Fjerritslev Dyrskue.

Der er lagt op til en festlig dag med masser af dyr, nye og gamle maskiner, fødevarer og sjov for både store og små.

Husdyrene er uden tvivl omdrejningspunktet på dyrskuet, og der bliver udstillet over 140 dyr inden for kategorierne malkekvæg, kødkvæg, heste og får. Så der er rig mulighed for at komme helt tæt på de flotte dyr.
 
Masser af maskiner
På Fjerritslev Dyrskue bliver der udstillet et bredt udsnit af maskiner. Så uanset om man står over for en reel handel, eller om man blot drages af benzin og store motorer, så bliver der masser at fornøje sig med på maskinudstillingen. Ud over de mange nye maskiner udstilles der også et antal veteranmaskiner og veteranbiler. Så kom og få en snak med udstillerne.
 
Underholdning for store og små
Udover de smukke dyr og de imponerende maskiner, byder Fjerritslev Dyrskue også på hestevognskørsel for publikum på pladsen, konkurrencer i havetraktortræk og Long John, lokalt øl fra Bugtens Bryghus, Biavlere med honning og øl, smagsprøver fra Råd og Dåd i Skovsgård og meget mere.  
Udover oplevelsen i at komme helt tæt på de mange flotte dyr, vil der også være masser af aktiviteter for de yngste gæster på skuet. Børnene kan blandt andet hygge sig med hoppeborg, rideture, ansigtsmaling, karameljagt i en container fyldt med korn, pandekagebagning over bål, pedaltraktorer og meget mere.
 
Det gode liv på landet
I år sætter LandboNords folkevalgte i kreds 3 fokus på det gode liv på landet, jordfordeling og natur/naturpleje. Det sker i et samarbejde med Jammerbugt Kommune. Så kom endelig forbi vores stand i LandboNordteltet og få en snak om, hvordan vi sammen kan skabe mere natur, og hvad vi ellers kan gøre for at støtte op om det gode liv på landet.

Læs også