bannerPos
Også i 2018 var der hyggestemning og tid til snak på LandboSyds dyrskuestand.

Dyrskuedage er festdage med hygge og debat

16-05-2019 08:23:29
Landbrugets topfolk mødes på LandboSyds stand for at snakke bæredygtighed med gæsterne.

LandboSyd byder igen i år velkommen til dyrskuegæsterne. Mød naboen, få en snak om politik og rådgivning, herunder bæredygtighed, vind præmier og bliv underholdt, lyder tilbuddet fra dyrskuekoordinator Nina Ullerup, LandboSyd.
Flere hundrede landmænd besøger hvert år LandboSyd på stand E8 og får en snak med naboer og bekendte, kolleger, organisationsfolk og rådgivere.
- I år kan de også hygge sig og få kaffe, øl eller vand i det nye gårdhavemiljø, vi deler med LHN. For os er dyrskuedage festdage, og de mange besøgende er med til at skabe en festlig stemning, siger Nina Ullerup og tilføjer, at LandboSyd som altid har gave-overraskelser med til sine medlemmer.

Fokus på bæredygtighed
I år er et af de bærende temaer ”bæredygtighed”, og dermed bliver der også masser af ny viden at hente med hjem fra skuet. Rådgiverne er klar til en snak om eksempelvis solceller, RISE-analyse af landbrugsvirksomheder og meget mere.
Fredag formiddag kl. 10.30 bliver LandboSyds stand også stedet, hvor landbrugets topfolk debatterer bæredygtighed. Kom og mød formanden for Landbrug & Fødevarer, Martin Merrild, formanden for Arla Foods, Jan Toft Nørgaard og formanden for Friland samt medlem af bestyrelsen i Danish Crown, Peter Fallesen Ravn.

Tid til debat
Både Landbrug & Fødevarer og de to store andelsvirksomheder har her i foråret været ude med klare målsætninger om klima-neutralitet, og topfolkene har sat god tid af til at snakke og debattere med LandboSyds gæster. Tidspunktet for debatten kan blive rykket – hold derfor øje med LandboSyds hjemmeside.

Mød kvægrådgiverne ved ringen
I år er LandboSyds kvægrådgivning rykket op til ringen til stand F39. Her er rådgiverne klar til dialog om sundhed for dine køer, samt hvorfor og hvornår man skal gå efter det sidste kg mælk eller ej. Også her er der konkurrencer, når LandboSyd kårer den mest produktive ko og besætning.

Billeder fra Det Sønderjyske Fællesdyrskue 2019