Klar til fagligt, spændende og sjovt dyrskue i Ribe

Ribe Dyrskue betyder også muligheden for at opleve VM i Gummistøvlekast – og der er altid spænding om, hvem der kan kaste længst og kalde sig verdensmester. Arkivfoto
21-07-2018 07:00:45
De sidste forberedelser er i gang til dette års Ribe Dyrskue, der finder fredag den 27. juli
Udstillerne har trænet og klargjort dyr, og godt 100 udstillere på dyrskuepladsen er i gang med at udvælge, hvad de vil præsentere rundt omkring på standene og i teltene.
Dyrskuepladsen i Ribe vil summe af liv, når årets dyrskue finder sted fredag den 27. juli. Godt 100 erhvervsudstillere og 75 dyreudstillere udgør årets skue, hvor der dagen igennem vil være masser at se og opleve.
Skuet åbnes kl. 9.00 ved formand for Sydvestjysk Landboforening, Niels Chr. Laursen. Det sker samtidig med at de første dyr kommer i ringen til bedømmelse.
 

Masser af underholdning

Om formiddagen er der mulighed både sjov og forskellig underholdning. De firbenede vil underholde i form af grisevæddeløb og kaninhop.
De tobenede vil dog også komme i aktion i forbindelse med Ribe Dyrskues helt egen traditionsrige specialitet – nemlig VM i Gummistøvlekast.
Alle tre ting gentages om eftermiddagen, hvor verdensmesteren findes og kåret i sidstnævnte.
 

Topdyr i ringen

Et af højdepunkterne i forbindelse med dyrskuet er fra kl. 12.00 hvor de bedste dyr kåres efter en faglig vurdering af dommerne. Malkekvæg, kødkvæg, heste, får og geder vurderes alle af dommerne.
Det følges op af den spændende interbreed-konkurrence for kødkvæget, hvor de bedste dyr på tværs af racerne findes.
I forbindelse med Ribe Dyrskue er det vigtigt også at fremhæve det traditionsrige børnedyrskue, hvor de mindste udstillere præsenterer alt fra husdyr til kæledyr.
Der vil også være mulighed for at se mønstringskonkurrencer for både juniorer og voksne i forbindelse med kvæg og heste.
Og kan man bare ikke få nok af heste, er der mulighed for at opleve en flot hesteparade i ringen.
Ribe Dyrskue finder sted fredag den 27. juli fra kl. 9.00 – 16.00 på dyrskuepladsen i Ribe.

Digitale brochurer

A-One Danmark er den danske del af Devenish & A-One Feeds og har over 60 års erfaring i landbrugsindustrien. Devenish er førende inden for udvikling og levering af avancerede ernæringsmæssige løsninger i forbindelse med de forskellige udfordringer, som vores kunder står over for inden for svine- og fjerkræsektoren samt i forbindelse med drøvtyggere, kæledyr og heste.

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MANGE PENGE I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – ECA-vand også kaldet NEUTHOX, er det nye sort til alle produktionsdyr i landbruget. Waterclean ApS er forhandler af det eneste danskproducerede ECA-vand anlæg i Danmark. NEUTHOX er godkendt af fødevarestyrelsen og registreret (lovpligtigt) i EU! Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

Se flere brochurer