Reception for 60-års fødselar

John Nielsen, næstformand i Østlige Øers Landboforeninger, formand for DLS, næstformand i VKST med mere, fik mange flotte ord med på vejen ved 60-års fødselsdagsreception.

Der var lutter lovord og anprisninger fra talerne ved receptionen på Hotel Falster for John Nielsen, formand for DLS, næstformand i Roskilde Dyrskue og Østlige Øers Landboforeninger, medlem af primærbestyrelsen i Landbrug & Fødevarer, bestyrelsesmedlem i NærBrand med meget mere, i anledning af hans 60 års fødselsdag, dagen før Roskilde Dyrskue åbnede.
John Nielsen, der på dagen var omgivet af hustruen Britta, børn, svigerbørn og børnebørn, samt flere end 150 gratulanter fra nær og fjern, indledte sin velkomst med at fortælle om de mange bestyrelsesposter.
Han erkendte samtidig, at han bruger mange timer på det, men at det også er spændende, når det lykkes at få den lokale forening på landkortet, at få etableret et nyt rådgivningsselskab VKST, eller at få taget nogle sager med fra det regionale arbejde til primærbestyrelsens arbejde på Axelborg i København.
Læs mere om debatten i næste uges LandbrugØst, der udkommer den 21. juni
 

Læs også