Landboforening vil hjælpe de unge og sikre erhvervets fremtid

Landboforeningen og rådgiverne i Skive vil finde ud af, hvordan de kan hjælpe de unge videre og sikre et generationsskifte.

De unge gutter og stifterne af Roeforeningen fik overrakt et legat på 5.000 kroner for at udbrede kendskabet og interessen for roedyrkning på gammeldags manér, af formand Caus Clausen.

Der er for langt mellem generationsskifterne i Landboforeningen Limfjords område, konstaterede formand Claus Clausen i sin beretning onsdag aften på landbocenteret i Skive til den årlige generalforsamling.Knap hundrede mennesker var mødt op, og det var den ældre generation, der prægede billedet.- Vi har allerede Landbrugets Talentfabrik, men vi er bekymrede for, at der på trods af det vil være for få, som vil påtage sig ansvaret med at eje og drive landbrugene i fremtiden, sagde Claus Clausen.Landbrugets Talentfabrik er et tilbud til unge med en drøm at blive selvstændige. Det er sparring, rådgivning og hjælp til at komme tættere på målet.Landboforeningen har i 2018 valgt at sætte sig sammen med rådgiverne for at finde ud af, hvordan de kan hjælpe unge videre og dermed sikre flere generationsskifter.

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også