bannerPos

Intensive planteavlsmøder inden forårstravlheden

Redaktionen

08-03-2019 17:23

Agrovi inviterer på tirsdag til to intensive planteavlsmøder i henholdsvis Maribo på Lolland og Hørve i Nordvestsjælland.

Hermed er der lejlighed til at få den sidste nye viden, inden forårstravlheden for alvor tager fat. Programmet er sammensat, så der på få timer både gives mere langsigtet inspiration og nyttige råd, der kan bruges med det samme.

På møderne går Agrovi i dybden med fordele og forskelle på dyrkningssystemerne (pløjning, pløjefri og conservation agriculture), og præsenterer resultater fra projektet Grønne Marker og Stærke Rødder, ligesom der ses nærmere på den gødningsmæssige værdi af de flotte efterafgrøder i 2018.

Bundlinjen er også i fokus, og her får deltagerne indsigt i hvad og hvilke prioriteringer, der bringer de bedste planteavlere i front.

 

BL vil debattere natur med økologerne

Bæredygtigt Landbrug arrangerer debat med deltagelse af Økologisk Landsforening i dag på Naturmøde i Hirtshals.

Kalvenotering til debat

På Danske Slagtekalveproducenters sommermøde slap direktøren for Himmerlandskød, Lars Andersen, ikke uden om kritiske spørgsmål fra producenterne.

Landbrugets lavbundsjorder udfordrer klimaet

Jeg er rigtig glad for at se, at erhvervet har besluttet sig for at være en del af løsningen og ikke fremstå som klimaproblemet, skriver Poul Erik Jørgensen.

Stemningen er vendt fuldstændigt

Afregningsprisen er ved at komme på rette kurs, årsregnskabet for et barskt år er landet, og optimismen kan spores. Ifølge chefkonsulent i driftsøkonomi hos Centrovice, Søren Bækholm, er det nu oplagt at få lagt en strategi for den fremadrettede produktion.

DLG opkøber grovvareselskab i Sønderjylland

DLG har opkøbt Hindrichsens Eftf. A/S i Højer ved Tønder. Ejer af Hindrichsen ønsker at gå på pension.

Roedag på Sofiehøj ved Maribo i juni

Forskellige skadevoldere er i søgelyset, når roedagen holdes for alle interesserede.
Side 1 af 1548 (30941 artikler)Prev1234567154615471548Next