bannerPos

Sima-udstillingen i Paris udskydes til 2022

Sima-udstillingen i Paris er udskudt til november 2022.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
11-09-2020 11:43
Ingen tvivl om, at det bliver svært for de store internationale udstillingsarrangører at gennemføre de planlagte udstillinger i 2021 på grund af den verserende coronapandemi.

Arrangøren af den store franske udstilling, Sima, har netop udskudt udstillingen fra februar 2021 til november 2022.

Udsættelsen af Sima-udstillingen sker efter en række møder med udstillere, der ikke fandt det forsvarligt at afholde udstillingen i lyset af coronapandemien.

Pladsen til solcelle-anlæg strammer til

Særligt i landområderne omkring de store byer bør lodsejere, der er interesseret i at opsætte solceller, sætte i gang nu, siger rådgiver. Han vurderer, at Danmarks behov for solenergi ser ud til at være opfyldt i 2025.

Logistik og motivation

Mens logistikken er tænkt ned til mindste detalje, er Lean og medarbejdermotivation to af nøgleordene på Hestbækgaarden ved Farsø.

Dent-majs klar til sæson 20/21

Dent-majsens fordele med højt stivelsesindhold og stor fordøjelighed i koens vom kan nu udnyttes under nordiske himmelstrøg, oplyser firma.

Biogasbranche ser stort potentiale i nyt klimaudspil

CO2-differentierede kilometerafgifter for lastbiler skaber gode muligheder for at få gang i den grønne omstilling af den tunge transport, lyder det fra Henrik Høegh, formand for Biogas Danmark.

Nu sætter høstpresset ind i USA

Høsten med sojabønner og majs i USA er i gang, og det sætter pres på afgrødepriserne hen mod ugens afslutning. De generelle informationer i markedet er dog ikke prissvage, og der er derfor grænser for, hvor langt ned afgrødepriserne kan falde på den lidt længere bane.

Trådløse temperaturspyd rammer plet

StackView får nye trådløse funktioner. Opgraderingen kan både nye og eksisterende kunder få glæde af.
Side 1 af 1930 (38597 artikler)Prev1234567192819291930Next