NutriFair: Vi har allerede booket 70 procent af vores standplads

Allerede otte måneder før kan fagmessen NutriFair melde, at der er solgt 70 procent af standpladsen til næste års messe. En af dem, der har booket, er MSD Animal Health, der deltager på messen for at være synlig blandt kunder og interessenter. De har efter deltagelsen i januar løbet stærkt, for at komme ud til de 45 nye aftaler, de tog med sig hjem fra messen.

- Vi har haft en kalender, der i fire måneder har været fyldt med aftaler. Så vi er trukket i arbejdstøjet, fortæller Anette Rasmussen, marketingmanager hos MSD Animal Health om tiden efter virksomhedens deltagelse på NutriFair i januar 2019.

MSD Animal Health havde to nye produkter med på fagmessen. De viste deres forbedrede nålefri vaccinationsudstyr, IDAL Mono og en IDAL TWIN til vaccination af smågrise. Og de to nyheder var blandt andet med til at gøre deltagelsen til en succes for medicinalvirksomheden i januar.

- Vi fik 45 aftaler med producenter, der ønskede at prøve vores produkter. Vi havde ikke forventet at få mere en 10 aftaler, men vi har også været med i mange år og er et genkendeligt mærke på NutriFair. Vi kan mærke, at vores deltagelse på messen giver mere og mere for hvert år, vi er afsted, forklarer Anette Rasmussen.

Næste års NutriFair-messe, der afholdes den 15-16. januar 2020 i Fredericia, har allerede fået god medvind på vejen. Allerede nu, otte måneder før afholdelsen, er 70 procent af den planlagte standplads solgt, svarende til godt 200 stande. Det glæder projektleder for NutriFair, Jørgen Kronborg.

- Det betyder meget for os, at der er så stor tilslutning til vores faglige messe. Mange af de allerede solgte stande er genbestillinger, men vi ser også nye virksomheder, der allerede har booket en stand. Det er jo vigtigt for os, at vi kan være med til at give besøgende bred vifte af inspiration og viden, samtidig med at vi bevarer den høje faglige fokus på messen, så både besøgende og udstillere får noget ud af at være til stede på NutriFair, siger Jørgen Kronborg.

Læs også