Årets særlige indsats: Indstil nu

Kender du en svineproducent, som gør en særlig indsats for dansk svineproduktion? Så er det nu du kan indstille ham eller hende til prisen »Årets særlige indsats«.

Sidste år blev prisen »Årets særlige indsats« uddelt til Jens Gudike Fly Christensen. Han var blevet indstillet af sin dyrlæge for at bygge bro mellem by og land via sin Facebook-side. Arkivfotos
Sidste år blev prisen »Årets særlige indsats« uddelt til Jens Gudike Fly Christensen. Han var blevet indstillet af sin dyrlæge for at bygge bro mellem by og land via sin Facebook-side. Arkivfotos

Overalt i Danmark er der dygtige og passionerede svineproducenter, som hver dag arbejder på at udvikle erhvervet. Det er dem, som Landbrug & Fødevarer Svineproduktion ønsker at hylde ved at uddele prisen »Årets særlige indsats«, i forbindelse med afholdelsen af afløseren for årets Svinekongres - »Viden på tværs«.

Hvad enten du er landmand, konsulent, dyrlæge, i familie med eller på anden måde har en relation til en dygtig svineproducent, kan du indstille til prisen. Deadline er den 15. august.

Stolt over anerkendelsen

Sidste år blev prisen uddelt til Jens Gudike Fly Christensen fra Oddense nær Skive.  Han var blevet indstillet af sin dyrlæge for at bygge bro mellem by og land via sin Facebook-side.

- Jeg var enormt stolt over at vinde og over at min dyrlæge indstillede mig. Det, at andre anerkender, at man gør en forskel, er virkelig stort, siger han i dag.

I år er Jens Gudike Fly Christensen selv i dommerkomitéen, og han glæder sig til at se indstillingerne.

- Det er selvfølgelig fedt at vinde. Men jeg synes faktisk også, det at blive indstillet var en ære i sig selv. Derfor håber jeg, at så mange som muligt vil indstille de dygtige svineproducenter, der er, siger han.

Indstil nu

Hvad enten du er landmand, konsulent, dyrlæge, familie eller på anden måde har en relation til en dygtig svineproducent, kan du indstille til prisen.

Den kan ske inden for følgende fire kategorier: Hele haler; Den gode arbejdsplads; Løsgående, diegivende søer eller under kategorien Andet.

Indstil her: https://www.tilmeld.dk/aaretsindsats2020.

cab

 

Læs også

Året der gik: Det skete i november og december
Ny mærkning: Til kamp mod udenlandsk honning
Traktordemonstration: Begejstret modtagelse foran Christiansborg
Svinefaglige nyheder
Fristen for tilskud til skovrejsning forlænges
I år er der mest vårbyg