Når forbrugere og politikere taler om, at prisen på fødevarer er steget voldsomt, gælder det – trods det generelt store fokus på plantebaserede fødevarer – ikke grøntsagsproducenterne.

- Mens vi kan se, at prisen på brød, mælk og kød er steget kraftigt, må vi erkende, at prisen på grøntsagerne end ikke følger med inflationen. Det er godt for forbrugerne, men ikke holdbart i længden, siger administrerende direktør Ole Holst Bjerregaard, Yding Grønt, mellem Skanderborg og Østbirk.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen

Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.

Allerede abonnent? Log ind her

Få ubegrænset adgang med abonnement

Planter