KWS inviterer igen i år til fyraftensmøder

De sidste fire dage i august holder KWS Scandinavia A/S faglige møder, der alle afsluttes med stående »taffel« i marken.

Der afsluttes - hvis vejret tillader - med stående »taffel« i marken. Foto: Jørgen P. Jensen

Det er snart mange år siden, at KWS Scandinavia A/S begyndte at servere grillbøffer i roemarken, og i samarbejde med BASF inviteres roedyrkere igen i år til de populære fyraftensmøder på Sjælland og Lolland-Falster.

Forplejningen er selvfølgelig tilbehøret og ikke det primære, understreges det fra KWS-lejren. Faglighed og hyggestund går dog som regel meget godt i hånd her på et tidspunkt.

På blot et par timer kan man således få faglig opdatering på situationen i marken, stående »taffel« samt en hyggestund med landmandskollegaer.

Tilmelding nødvendig

Helt konkret afvikles der fire arrangementer i »roelandet«, og det er de fire første hverdage i uge 35, hvor møderækken mandag den 28. august indledes på Basnæs Gods ved Skælskør i Sydvestsjælland.

Dagen efter er der fyraftensmøde på Gisselfeld Kloster ved Haslev, onsdag den 30. august foregår det på Boderup i Ønslev nær Eskilstrup på Falster, inden der sættes punktum på Helgenæs ved Nakskov.

Alle arrangementer foregår i tidsrummet fra klokken 17 til 19, og af hensyn til madbestillingen kræves tilmelding på myKWS (under sukkerroer og arrangementer) senest dagen før deltagelse.

Fire fyraftensmøder

Alle fire møder er fra klokken 17 til 19.

 • Mandag den 28. august: Basnæs Gods
  Preben Olsen, Basnæsvej 110, 4230 Skælskør.
 • Tirsdag den 29. august: Gisselfeld Kloster
  Kim Lundby, Søtorupvej, 4690 Haslev.
 • Onsdag den 30. august: Boderup
  Steffan Mikkelsen, Byskovvej 4, 4863 Eskilstrup.
 • Torsdag den 31. august: Helgenæs
  Alf Rasmussen, Helgenæsvej 245, 4900 Nakskov.

Læs også