Åbningstider og international lounge

Agritechnica kan besøges fra søndag den 10. til lørdag den 16. november. Søndag den 10. og mandag den 11. november er VIP-dage. Åbningstider er alle dage fra kl. 9.00 til 18.00.

For internationale besøgende er DLG Lounge åben i hal 21, stand B29. Her er der mulighed for at nyde en forfriskning i en afslappet atmosfære og gøre brug vores messens forretningsservices.

Her kan man også komme i kontakt med repræsentanter for de internationale DLG-datterselskaber og samle information om messearrangørernes tekniske tjenester - fra informationshæfter og testrapporter til messer over hele verden.

DLG blev grundlagt af ingeniør og forfatter Max Eyth i 1885, og i dag har organisationen omkring 25.000 medlemmer. DLG er relateret til landbrugs- og fødevaresektoren i stort set alle retninger og er sat i verden for at fremme teknisk udvikling til glæde for landmændene.

DLG arrangerede allerede i juni 1887 den første udstilling i Frankfurt am Main, og helt i tråd med Max Eyths version om DLG var udstillingen af høj teknisk karakter og høj informationsværdi. Udstillingen blev dengang besøgt af 50.000. Sidste år blev udstillingen besøgt af næsten 500.000.

Læs også