Scantruck fik forrygende salg på Agromek

Scantrucks salgschef mener, at deres gode salg på årets Agromek viser, at mange landmænd i det trængte fag trods alt har solid optimisme.

Alle gamle rekorder blev udraderet, da Scantrucks stab forlod Herning efter fire forrygende Agromek-dage. I alt blev det til 62 maskinhandler.

- Udtrykket om, at det er svært at få armene ned, fik virkelig mening på Agromek i år. Ikke mindst, fordi langt størsteparten af de 62 handler var uforudsete. Ofte er der jo aftale med en potentiel køber om, at man lige gør tingene færdige på en udstilling. Agromek 2018 markerede sig som messen med de mange overraskende og uventede handler, fortæller Scantrucks salgschef, Claus Bjerregaard.

Det var især maskiner til landbruget, der blev langet over disken på Scantruck-standen. Men også entreprenørbranchen satte en del signaturer på slutsedler.

- Det gør godt at se, at mange landmænd i det trængte fag trods alt har solid optimisme og godt gang i tingene. Rigtig mange af de solgte maskiner er fra Manitous store program i landbrugsteleskoplæssere. Vi har aldrig tidligere solgt så mange nye Manitou-læssere til landbruget på én messe. Også Mustang-minilæssere gik nærmest som varmt brød, siger Claus Bjerregaard.

Fredag den 18. og lørdag den 19. januar byder firmaet indenfor i egne lokaler i Skive til den 11. udgave af ScanMek. Scantrucks egen maskinmesse, hvor der også er tradition for mange håndslag.

Læs også