bannerPos

Scantruck fik forrygende salg på Agromek

Flemming Larsen, indehaver af firmaet Larsen Fliser i Højslev ved Skive, satte kursen direkte mod Scantruck-standen, da han kom til Agromek på førstedagen. Og åbnede dermed ballet ved at købe en ny Manitou-teleskoplæsser. På billedet ser vi Flemming Larsen til venstre sammen med medarbejderne Thomas Obel og Alex Lund samt Scantrucks distriktschef Hugo Sterring.

AF: ALEXANDER DORNWIRTH

JOURNALIST
03-12-2018 10:13
Scantrucks salgschef mener, at deres gode salg på årets Agromek viser, at mange landmænd i det trængte fag trods alt har solid optimisme.

Alle gamle rekorder blev udraderet, da Scantrucks stab forlod Herning efter fire forrygende Agromek-dage. I alt blev det til 62 maskinhandler.

- Udtrykket om, at det er svært at få armene ned, fik virkelig mening på Agromek i år. Ikke mindst, fordi langt størsteparten af de 62 handler var uforudsete. Ofte er der jo aftale med en potentiel køber om, at man lige gør tingene færdige på en udstilling. Agromek 2018 markerede sig som messen med de mange overraskende og uventede handler, fortæller Scantrucks salgschef, Claus Bjerregaard.

Det var især maskiner til landbruget, der blev langet over disken på Scantruck-standen. Men også entreprenørbranchen satte en del signaturer på slutsedler.

- Det gør godt at se, at mange landmænd i det trængte fag trods alt har solid optimisme og godt gang i tingene. Rigtig mange af de solgte maskiner er fra Manitous store program i landbrugsteleskoplæssere. Vi har aldrig tidligere solgt så mange nye Manitou-læssere til landbruget på én messe. Også Mustang-minilæssere gik nærmest som varmt brød, siger Claus Bjerregaard.

Fredag den 18. og lørdag den 19. januar byder firmaet indenfor i egne lokaler i Skive til den 11. udgave af ScanMek. Scantrucks egen maskinmesse, hvor der også er tradition for mange håndslag.

Godt år for Gråkjær

Entreprenørvirksomheden Gråkjær har travlt med at projektere og opføre en lang række projekter i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, og virksomheden har lagt strategien for fremtiden ud fra et marked, der ser positivt ud. Dog med coronakrisen som en joker i branchen.

Udstillere glæder sig til Agromek

Blandt udstillere på Agromek ’21 er der store forventninger til igen at kunne møde landmændene på messestandene.

John Deere sælger SABO til Mutares

John Deere har meddelt, at der er underskrevet en aftale om at sælge SABO Maschinenfabrik til Mutares SE & Co. Overdragelsen er betinget af lovmæssig godkendelse af Federal Cartel Office Bundeskartellamt i Tyskland.

Nyt koncept afløser årets Svinekongres

Landbrug & Fødevarer Svineproduktion og Seges Svineproduktion står bag nyt koncept, som afløser årets Svinekongres. Men fokus på faglig viden og netværk bliver – næsten - lige som det plejer.

Svinenoteringen ryger under 11 kroner

For første gang i år kommer noteringen for slagtesvin fra Danish Crown under 11 kroner. Næste uge falder noteringen nemlig med 30 øre til 10,80 kroner.

Nature Energy indgår grøn kæmpeaftale med Shell

Nature Energy og Shell har indgået en stor aftale, hvor Nature Energy sælger biogas til Shell Energy i Europa. Aftalen er til dato den største af sin slags i verden og beviser, at biogas er en vigtig del af den grønne omstilling i hele Europa.

Fælles front mod mulig retssag om efterafgrøder

Landbrug & Fødevarer og de fire landboforeninger, der har afsluttet en juridisk forundersøgelse vedrørende en mulig retssag om efterafgrøder, har nu drøftet de mulige veje i det juridiske spor.

Danskerne køber dobbelt op på økologisk frugt og grønt

Danskerne køber dobbelt op på økologisk frugt og grøntDanskerne er for alvor slået ind på en grønnere levevej. Det er især økologiske frugter og grøntsager, som fylder mere på danskernes grønnere tallerkener. Ifølge Danmarks Statistik er salget af økologisk frugt og grønt steget med 143 procent i årene 2015-19.

Optimer udbyttet med en godt afdrænet mark

Dræning har altid været højt prioriteret på Ultanggaard ved Haderslev. Landmand Asmus Fromm-Christiansen er syvende generation på bedriften og både han og hans far bruger en del tid og penge på dræning. Det fortalte han på en temadag om dræning hos SLF.

Jensen Seeds styrker produktionsplatform med fransk opkøb

Jensen Seeds, der er en del af DLF-koncernen, underskrev i går aftale om opkøb af det franske frøfirma Astera Seed, der ligesom Jensen Seeds er specialiseret i produktion af grøntsagsfrø. Opkøbet betyder, at Jensen Seeds nu kan øge udbuddet af grøntsagsfrø til kunderne.
Side 1 af 1871 (37405 artikler)Prev1234567186918701871Next