Dyrene kan smage den danske kvalitet

Sund-serien fra Land & Fritid er danskproduceret foder, der sikrer hunde og katte næringsrigt foder med smagsgaranti.

Land & Fritid satsede rigtigt, da virksomheden for år tilbage begyndte at producere foder til hunde og katte med lokale råvarer til konkurrencedygtige priser.

Den landsdækkende kæde hører under DLG-koncernen og har udnyttet sine rødder i dansk landbrug til at indhente den bedste viden og sidenhen optimere indkøbsprocesserne.

Det betyder, at man stadig den dag i dag er sikre på råvarernes kvalitet samtidig med, at foderet kan produceres og sælges til konkurrencedygtige priser.

Hele værdikæden

Det er produktchef i Land & Fritid, Charlotte Jørgensen, meget tilfreds med.

- Det, at vi bruger danske råvarer til at producere kvalitetsfoder, gør bare, at vi har en troværdighed, som vores konkurrenter ikke kan hamle op med, påpeger Charlotte Jørgensen og fortsætter:

- Vi kan levere et kvalitetsprodukt til en god pris, som er produceret i Vestjylland samtidig med, at vi kan sælge varerne til en god pris, fordi vi er involveret i hele værdikæden – fra landmanden høster kornet til foderet serveres i madskålen.

Karen Tjørnelund, som er dyrlæge, er fast tilknyttet Land & Fritid og er løbende med til at udvikle og forny Sund-serien sammen med agronomer fra DLG. For hende handler det om at skabe et produkt, der giver glade og sunde dyr.

- Når vi taler om foder, er det rart at kunne fortælle, at råvarerne er danske. Det er også en stor fordel, at Sund-serien er danskproduceret, for så kender vi indholdet og kvaliteten. Jeg vil i hvert fald gerne være sikker på, hvad mine dyr får at spise.

Stærkt samarbejde

Parløbet mellem Karen Tjørnelund og Land & Fritid har efterhånden nogle år på bagen, men begge parter nyder godt af, at de kan sparre med hinanden i det daglige.

Faktisk er Karen Tjørnelunds tilknytning til Land & Fritid også en gevinst for kunderne, som har mulighed for at få vejledning eller besvaret deres spørgsmål.

- Det er en stor gevinst for os at have Karen med på holdet. Det giver kunderne en tryghed, at de altid kan henvende sig og få professionel behandling, fortæller Charlotte Jørgensen.

- I Land & Fritid har vi ekspertisen inden for kundehåndtering og produktudvikling, mens Karen har erfaringen i forhold til dyrene, og hvordan vi understøtter deres sundhed, slutter Charlotte Jørgensen.

/ jhal

Læs også

Skoleelever regner landbruget ud
Møder for sukkerroedyrkere
Borgerforslag vil have Mette Frederiksen for rigsretten
Årets løgavler er fundet
25 år gamle it-systemer til overfladevand erstattes af ny moderne platform
Sjællandsk landmandssøn er stemmen i ny podcast