Stor interesse for mobile hønsehuse

Virksomheden Haugaarden har specialiseret sig i udvikling og produktion af mobile hønsehuse.

FJERKRÆ Firmaet Haugaarden ApS har base i det sønderjyske, men det mobile hønsehus, som man har udviklet og producerer er blevet populært i hele landet.

Haugaard 600 er et mobilt hønsehus med plads til 600 økologiske høns, der udviklet specielt til det danske marked, og er et optimalt værktøj til ægproduktion. Huset er bygget op på en kraftig bundramme, der sikrer stabilitet og holdbarhed.

I forbindelse med NutriFair i Fredericia havde Haugaarden danmarkspremiere på en ny mindre model af det mobile hønsehus – Haugaard 300, med plads til blot 300 høns.

Komplet inventar

- Målgruppen er dem, der har gårdbutik og ønsker æg i sortimentet. Det kan også være unge, der ønsker at starte op med ægproduktion på forældrenes gård, forklarer Flemming Haugaard fra Haugaarden ApS, der tilføjer, at han har haft forespørgsler på en mindre model mobilt hønsehus.

Fælles for de to modeller af mobile hønsehuse fra Haugaarrden er, at de leveres med komplet inventar og gennemført elektrisk styring, der sikrer nem betjening.

Huset er mobilt og kan flyttes rundt på marken efter behov, og derved sikrer at hønsene altid har adgang til frisk græs og kan producere græsæg i naturlige omgivelser.

Læs også