bannerPos

Styrelse begynder at give nye tilsagn

Landbrugsstyrelsen begynder nu at give nye tilsagn vedrørende økologisk arealtilskud og plejegræs.
13-11-2019 14:30
Landbrugsstyrelsen begynder nu at give nye tilsagn vedrørende økologisk arealtilskud og plejegræs.

Landbrugsstyrelsen begynder nu så småt at behandle ansøgninger om nyt tilsagn om henholdsvis økologisk arealtilskud og pleje af græs- og naturarealer. Det betyder, at ansøgere henover den kommende tid får besked på, om de har fået tilsagn, skriver styrelsen på sin hjemmeside.

- Alle, der lever op til reglerne for tilsagn, vil få tilsagn. Vi prioriterer altså ikke imellem de indkomne ansøgninger på hverken økologisk arealtilskud og pleje af græs- og naturarealer. I første omgang giver vi tilsagn til sager, der kan behandles automatisk, men vi har også sendt de første høringsbreve ud, hvor vi fx har brug for flere oplysninger fra ansøger.

Styrelsen har i den seneste tid prioriteret at klargøre de it-systemer, som den skal bruge til at give tilsagn og udbetale tilskud med.

- Vi vil i den kommende tid have fuldt fokus på at klargøre de sager, der endnu ikke er klar til ansøgning.

Udsætter ansøgningsfrist

- Vi udsætter ansøgningsfristen til 31. december 2019 for de sager, der har dispensation fra ansøgningsfristen. Der er cirka 1.630 sager med dispensation fra ansøgningsfristen, og heraf er der cirka 400 sager, som allerede nu er klar til ansøgning.

Man kan gå ind på styrelsens hjemmeside og se en liste over, om ens sag er klar til ansøgning:

- Husk at fejlmelde dit skema, hvis du fortsat ikke kan indsende, lyder det fra styrelsen.

Alle ansøgere, der står på dispensationslisten, får direkte besked gennem Tast selv-service, når deres skema åbner. Landbrugsstyrelsen arbejder på, at dette sker i god tid inden ansøgningsfristen.

Hvis dit skema er åbnet, men du opdager, at der er fejl i skemaet, skal du fejlmelde skemaet snarest muligt.
 

Højesteret gav skatteyder mulighed for at vælge om i selvangivelsen

Hvis en skatteyder havde været klar over, at skattemyn­dig­hederne ikke ville godkende tab på blandt andet aktier som fradragsberettiget, ville han have selvangivet sine lån anderledes. Derfor havde han krav på omvalg, fastslår Højesteret i en dom.

Kan traktorerne klare det finske klima, kan de klare sig under alle forhold

Valtras testfolk kører de nye traktorer 800 km nordpå til det barske Lapland. Og i fabrikkens testcenter fryses de ned til minus 40 grader.

19 danske landmænd besøger finske Valtra i denne uge

Selv om der i dag sælges en del færre traktorer i Danmark end for få år siden, sælges der nu flere hestekræfter. En gruppe danske landmænd så i onsdags på produktionen af moderne traktorer, der er skræddersyede efter individuelle ønsker.

Ny udbyder af autovacciner

I september 2019 blev det meldt ud, at DTU Veterinærinstituttet ikke længere kunne modtage ordrer på autovacciner efter den 11. oktober 2019. Nu er en ny udbyder fundet.

Plads til mere lysin og protein i foderblandinger

Foderet er blevet billigt i forhold til den rekordhøje notering, og derfor er der penge i at skrue op for minimumsindholdet af næringsstoffer i blandingerne.

Tre måder hvor landbruget kan vinde klimakampen

Metan-emhætte, planteforædling og grønne fly er altsammen områder, hvor danske landmænd kan ende med at spille en kæmpe rolle, mener Asger Christensen.

Olieprisen er blevet for lav for OPEC-landene

OPEC-landene vil kæmpe med næb og klør for at få olieprisen over 60 dollar. Rusland vil også gerne hjælpe til med at gøre olieproduktion økonomisk fordelagtigt igen.
Side 1 af 1756 (35117 artikler)Prev1234567175417551756Next