Rekrutteringsvirksomhed omorganiserer

Jobstafet, der ejes af LandboUngdom, omorganiserer medarbejderstaben. Det sker for at imødekomme landmændenes store efterspørgsel efter rådgivning og hjælp til at ansætte de rette medarbejdere.

Hans Jürgen Dethlefsen og Sussie Tulstrup Jensen er fra årsskiftet blevet fuldtidsbeskæftiget i LandboUngdoms rekrutterings- og rådgivningsafdeling Jobstafet.
Hans Jürgen Dethlefsen og Sussie Tulstrup Jensen er fra årsskiftet blevet fuldtidsbeskæftiget i LandboUngdoms rekrutterings- og rådgivningsafdeling Jobstafet.

Sussie Tulstrup Jensen og Hans Jürgen Dethlefsen er fra årsskiftet blevet fuldtidsbeskæftiget i LandboUngdoms rekrutterings- og rådgivningsafdeling Jobstafets rådgivning. Deres primære opgaver bliver rådgivning i ansættelsesret, hjælp til rekruttering, ansøge om arbejdstilladelse til udenlandsk arbejdskraft, udarbejdelse af ansættelseskontrakter og uddannelsesaftaler. Det meddeler LandboUngdom i en pressemeddelelse.

Begge har indtil årsskiftet også været foreningskonsulenter for de regionale- og lokale LandboUngdom-foreninger, men fremadrettet skal de fokusere fuldt ud på arbejdet som HR-konsulenter.

- Vi er glade for at styrke rådgivningsteamet med to kompetente medarbejdere, som kender kunderne og deres behov, siger Christina Bentzen, der er teamleder og HR-konsulent for Jobstafet.

- Vi oplever, at landmændene gerne vil have hjælp til at lave målrettede stillingsopslag og eksponering på de sociale medier, så de tiltrækker de rette jobsøgere. Vi følger ansættelsen helt til døren og udarbejder ansættelseskontrakt, som opfylder de juridiske krav, og ved ansættelse af borgere uden for EU, sørger vi for at få styr på arbejds- og opholdstilladelse hos udlændingeservice. fortsætter Christina Bentzen.

Læs også

Seges sætter fokus på landbruget som attraktiv arbejdsplads
Antallet af ledige rasler ned i Danmark
Der er ny uvished om udenlandsk arbejdskraft
LMO vinder sag: Skat satte medarbejderes husleje alt for højt
Sprogkursus motiverer udenlandsk arbejdskraft til at blive i landet