Økologiske høstmarkeder

I den kommende weekend indbyder et stort antal økologiske gårde over hele landet til Økologisk Høstmarked. På Fyn og Langeland er der syv deltagere.

Det er efterhånden en fast tradition, at der over hele landet afholdes »Økologisk Høstmarked« den første weekend i september – i år lørdag den 2. og søndag den 3. september.
I 2016 var der ikke færre end 55.000 danskere, der trak i gummistøvlerne og drog på landet en sensommerdag, hvor landskabet stod malet i gyldne farver, og træerne bugnede af modne frugter og bær.
Økologisk Høstmarked er hele den økologiske branches fælles høstmarked, hvor alt fra små familiedrevne landbrug til store godser står bag. Med markdrift, kødkvæg, mælkeproduktion, frugt og grønt, får, geder og mange andre dyr er høstmarkedet et vindue til Danmarks økologiske spisekammer.
Seks økologiske bedrifter på Fyn og en på Langeland slår dørene op for besøgende i den kommende weekend, så uanset hvor man bor i det fynske område, vil der være en eller flere bedrifter inden for en rimelig afstand.

Læs også