Ny stilling til salgschef ved BASF A/S

Fra 1. maj overtager Anders Fjendbo stillingen som AgSolution Manager ved BASF A/S

Siden december 2000 har Anders Fjendbo være salgschef i BASF A/S. Efter BASF overtog Cyanamid, var de først til at forme en Nordisk Baltisk organisation. Det passede godt ind i udviklingen, da de danske grovvareselskaber DLG og DLA stort set samtidigt ekspanderede i Baltikum.

Siden år 2000 har BASF lanceret en række af markedets stærkeste svampemidler fra Opus over Opera til Comet Pro, Bell, Viverda og udenfor Danmark også Adexar og Ceriax. Dertil kommer nye vækstreguleringsmidler som Medax Top, Caryx og i 2017 Medax Max. BASF er markedsledende indenfor begge områder.

Indtil 2014 var Anders Fjendbo salgsansvarlig for de Nordiske og Baltiske lande, med udformningen af salgsstrategier og implementering. Omsætningen blev i den periode cirka 3 doblet. I forbindelse med udfordringerne på det danske marked, blev Anders Fjendbo dansk salgschef.

BASF har i den periode udbygget dialogen med danske landmænd, for sikre sig at nye tiltag svarer til landbrugets ønsker og behov. Som f.eks. anbefalingen om tilsætning af ammoniumsulfat til Medax Top for at får en hurtigere og mere sikrer effekt.

Fra 1. maj 2017 overtager Anders Fjendbo stillingen som AgSolution Manager, Norden og Baltikum. Det betyder at, Anders Fjendbo kommer til at arbejde fuldtid på nye løsninger til landbruget, som ligger ud over planteværn. Det vil f.eks. være:

  • Vizura, der sikrer at kvælstoffet i gyllen ikke udvaskes, men forbliver i jorden i en længere periode, og er tilgængeligt for planterne.
  •  Limus, der tilsættes flydende gødning og Urea for at hindre fordampning af kvælstof.
  • Biologiske midler som Nemaslug til bekæmpelse af dræbersnegle i haver og hos gartnerier.
BASF vil gerne takke Anders Fjendbo for hans indsats overfor dansk landbrug og BASF, og ønsker ham lykke til med de nye udfordringer.

Læs også