LandboSyd: Direktør stopper omgående.

LandboSyd og adm. direktør Klaus Andersen har indgået en gensidig aftale om, samarbejdet ophører pr. dags dato.

Baggrunden for Klaus Andersens pludselige stop er ifølge formand for LandboSyd, Mogens Dall, at der er forskellige ønsker til den fremtidige strategi for foreningen og rådgivningsselskabet.

- Vi har lavet en aftale i god ro og orden og i fordragelighed. Det er beklageligt, at vores veje skilles, og jeg kan kun ønske Klaus Andersen al mulig held og lykke i det fremtidige virke, siger Mogens Dall.

Medarbejderne på LandboSyd er blevet orienteret på et møde i dag. Klaus Andersen vil senere personligt sige farvel til medarbejderne.

Ledelsen varetages nu af direktør Anders Andersen og direktør Jan Fensholt-Hansen, og bestyrelsen vil senere på ugen tage stilling til, hvad der skal ske på kort og på længere sigt:

- Vi har en god stab af dygtige medarbejdere, og vi har i bestyrelsen heldigvis god tid til at træffe gode og fornuftige løsninger om den fremtidige ledelse af LandboSyd, siger Mogens Dall.

LandboSyd har 135 medarbejdere og en omsætning inklusiv datterselskaber på omkring 90 mio. kr. årligt. Rådgivningscenteret på Peberlyk i Aabenraa er netop blevet solgt til naboen Sydbank, og medarbejderne flytter 1. september ind i nye lejede lokaler en et moderne kontor-domicil beliggende ved den sønderjyske motorvej mellem Rødekro og Aabenraa.

Læs også