L-Mediehus søger Mediekonsulent

Mediekonsulent til AMBITIØS OG VELFUNDERET virksomhed i Langeskov

L-Mediehus er et ambitiøst mediehus med vokseværk. Vi har et sammensat salgsteam af 12 dedikerede medarbejdere i forskellige aldre med varierende baggrunde. Vi søger en mediekonsulent til livsstilssektionen FrilandsLiv. Sektionen har en stærk kundeportefølje og et redaktionelt fokus på livet på landet. Læs mere om virksomheden her: www.l-mediehus.dk og se mere om mediet FrilandsLiv på www.frilandsliv.dk.

Om rollen

Som mediekonsulent vil du få ansvaret for, at drive salget til dette medie - og med fokus på kundens forretning, sælge annoncer til FrilandsLiv. Du vil få ansvar for salgsbudgettet for dette medie. Salgsafdelingen arbejder aktivt med vores CRM system, hvorigennem salget genereres. Endvidere arbejder du tæt sammen med redaktionen, og sparrer med de øvrige sælgere i salgsteamet.

Om profilen

Det forventes at du har B2B-erfaring og dermed forstår markedet og ser kundens forretning, samt hvordan du med FrilandsLiv skaber værdi for kunden. Kendskab til landbrug og livet på landet vil være en klar fordel. Du har dokumenteret salgserfaring, trives i telefonkontakten og kan dokumentere stærke salgsresultater. Yderligere trives du med at besøge kunder og få ordren med hjem. Som person er du kendetegnet ved at være udadvendt, og selvstændig, men forstår at du er en del af et salgsteam, der drives af, hele tiden at blive bedre. Du brænder for at sælge og bliver aldrig »mæt«.

Du tilbydes

En attraktiv lønpakke baseret på en fast grundløn i en virksomhed, der prioriterer et sundt arbejdsklima, og giver mulighed for udvikling af den enkelte medarbejder ud fra ønsker og kompetencer.

Interesseret

Du kan søge stillingen ved at sende en motiveret ansøgning og cv, hvor du angiver din forventede lønramme. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte salgschef Philip Højer på mobil 40899900, mail: philip@effektivtlandbrug.dk

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.

Alle ansøgninger behandles naturligvis fortroligt.

L-Mediehus, Odensevej 29, 5550 Langeskov

Stillingsopslag kan downloades her

Læs også