Græsmaskiner viser, hvad de kan

Massey Ferguson viser ved en demo i morgen, hvad nogle af de nye græsmaskiner kan. Det foregår ved Brørup i morgen fra klokken 10.

Skårlæggere, vendere og river - Massey Ferguson har udvidet programmet med et stort udvalg af græsmaskiner. Nogle af dem vises ved en græsdemo ved Brørup i morgen, torsdag den 28. september.

Efter at den amerikanske Agco-koncern for få år siden overtog den tyske græsspecialist Fella, har det ligget i kortene, at Massey Ferguson ville udvide produktprogrammet med maskiner til professionel græsbearbejdning.

I år ser en helt ny produktgren så dagens lys med et produktprogram. Den henvender sig både til den lokale deltidslandmand og til de professionelle bedrifter og maskinstationer.

Demo ved Brørup i morgen

Farmer-modellerne er kendetegnet ved en robust, gennemprøvet konstruktion af maskinerne, som leverer et kvalitetsarbejde til en fornuftig anskaffelsespris. Pro-modellerne er den professionelle serie af skårlæggere, river og vendere, som er designet til at opfylde de højeste krav til kvalitetsarbejde, kapacitet og driftssikkerhed hver eneste dag, lover salgschef Jørgen Sørensen.

Tirsdag holdt Massey Ferguson græsdemo-event ved Støvring. Torsdag holdes den anden på Grønnevej 2, Gamst ved Brørup klokken 10 til 15.

Effektivt Landbrug er til stede ved Brørup og bringer senere nyt fra demoen.


 

Læs også