Tidligere TBS-afdeling springer ud som Dansk Maskincenter A/S

Dansk Maskincenter A/S er en ny stærk maskinforretning i Toftlund, hvor der dermed kommer nyt liv i den tidligere afdeling af TBS Maskinpower

Så er der igen fuld aktivitet i bygningerne på Ørderup Kirkevej i Toftlund. Rimmerhus Maskinforretning A/S i Videbæk og Jelling Maskinforretning A/S med lokationer i Jelling og Odder har med virkning fra den 16.oktober overtaget det tidligere TBS i Toftlund og overtager samtidig Massey Ferguson forhandlingen i det meste af Sønderjylland.

Forretningen i Toftlund videreføres med alle ansatte.

På salgssiden er Steen Lerche Hansen der hidtil har haft base i Brørup, flyttet til Toftlund hvorfra han fortsætter med at servicere kunder på salgssiden sammen med Kaj Danielsen og Kresten Matthiesen. Steen Lerche Hansen har hovedvægt på Massey Ferguson produkter.

Reservedelslageret med Britt Nordberg som leder er klar til at forsyne kunderne med reservedele til traktorer og redskaber. Servicecenteraftalen med Grimme Scandinavien fortsætter uændret.

I produktprogrammet er bl.a. Lemken, Kverneland, Giant, Baastrup, Dal-bo, Hardi, Danfoil, BvL, Claydon, Mustang, Bomford.
 

Læs også