Nyt navn til energiselskab

Hos Naturgas Fyn leverer man ikke længere udelukkende naturgas til fynske kunder. Derfor skifter selskabet nu navn

Naturgas Fyn er vokset fra sit navn. I hvert fald er det blevet besluttet, at selskabet skifter navn til NGF Nature Energy.

Baggrunden er, at naturgas ikke længere er det eneste produkt på hylderne hos selskabet, der samtidig får flere og flere kunder uden for Fyn.

- Vores oprindelige navn matcher ikke længere, hvem vi er – og hvem vi vil være på sigt. Vi investerer massivt i biogasproduktion, og leverer ikke bare naturgas til kunder på Fyn, lyder det fra administrerende direktør i NGF Nature Energy Ole Hvelplund, der tilføjer:

- 25 procent af vores privatkunder er i dag bosat uden for Fyn. Tallet er stigende, men ikke alle vores nye kunder finder det logisk, at de pludselig får naturgas helt fra Fyn. Vi vil gerne sende et klart signal om, at vi er hele Danmarks energiselskab.

NGF Nature Energy satser desuden massivt på produktion af CO2-neutral biogas. Selskabet har alene i år sat gang i byggeriet af tre biogasanlæg – og det betyder, at NGF Nature Energy fra næste år kan sende bæredygtig grøn gas i rørene.

- Vi er godt i gang med at etablere biogasanlæg flere steder i landet. Biogas er helt uundværlig i den grønne omstilling, hvor det kan skabe balance i et energisystem baseret på sol og vind. Grøn gas er en fremtidssikring af vores og kundernes investering i naturgasnettet og derfor en naturlig del af den produktportefølje, vi gerne vil kunne tilbyde vores kunder, fastslår Ole Hvelplund.

NGF Nature Energy fastholder sit hovedkontor i Odense.

Læs også